Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS / Zalba Neaktivnost I Bezborazluk.

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17003
Players nickname
Nebojsa Tenovic
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 8, 2025
Time of violation
20:46
Proofs
https://youtu.be/EQDRESDVtSg

Profa00

Player
Player
Dobar Dan Kurator EMS , pisem kao bivsi radnik koji je radio dosta dosta za ems,

ovo je prvi mandat osobe koja ne brine za svoju organizaciju i koja ima svoje zamenike koji su nepsosobni da budu aktivni
naime ulazim u organizaciju EMS radim kao i svaki dan koji sam radio i nikad nije bilo Ljudi na spratovima 1 ili 2
slika broj 1 : slika1 hosted at ImgBB slika je slikana u 16:43

idemo dalje
danas 16:12 bolnicar pod imenom david antiafk u odelu radi administrator dolazi i kikujega slika2 hosted at ImgBB slika3 hosted at ImgBB Video

idemo dalje
danas u 17:03 bolnica ostaje bez lekova kao i juce kao i prekljuce sliak4 hosted at ImgBB

danas gospodin administrator Profila silni ulazi u EMS i govori zasto nema niko aktivan, Pri tome molimo doticnog da nam opere vozila razlog toga sto sam ga molio jeste sto 01 02 03 04 nisu aktivni PO CEO DAN ,

da bi na kraju gospodin matke stavlja mene na blacklist . razlog gospodina matketa je . slika5 hosted at ImgBB

matke stavlja na blacklistu razlog iznad gore . slika6 hosted at ImgBB

Kod gospodina kuratora coneta sve sam pisao kako bi imao dokaze ako dodje do ovoga i dosao sam,

vise od 7 meseci sam u EMS igrao sam za tu organizaciju jel se meni jako svidja.

Trenutno je u uzasnom stanju.

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da odbijem zalbu.
Za neaktivnost slika nije dovoljan dokaz potreban POV od 15+ min.
Za blacklistu, lider je odobrio samim time validna blacklista.
Za Anti-Afk igrac je vec kažnjen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom