Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49570
Players nickname
Pinki Svaba
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Feb 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/5BX8aLd4DbU?si=zTR8dFmkeP60aI_8

pinki06

Player
Player
Pozdrav administracijo oglasavam se povodom bana G.P 1.7 shvatam da sam pogresio nece se vise nikad ponoviti, molim vas da mi date jos jednu sansu znaci sokara jeste kupljena za 1m ali posle odredjenog vremena sam stavio na fam jos 50m i mislio sam da je sve top da se nece nista desiti i da nisam nista pogresio, shvatam da sam pogresio i nadam se da cete opet da mi date priliku da zaigram na serveru, stekao sam mnogo prijatelja na serveru igram dugo i ne bih da se na ovome zavrsi, navikao sam na grand i postala mi je kao neka svakodnevnica, imam 2000+ sati na serveru.
U trenutku cinjenja ovog prekrsaja nisam razmisljao o posledicama. Nisam imao nameru da ozbiljno narusim igracko iskustvo drugima, ali sada jasno vidim da sam svojim postupcima izazvao probleme. Grand nije samo običan server za mene – to je mesto gde sam upoznao sjajnu zajednicu, stvorio prijateljstva i proveo mnogo kvalitetnog vremena. Zbog toga mi je jako žao što sam svojim postupcima doveo do ovakve situacije.

Pisem umesto druga jer mu je forum banovan.

Hvala na razmatranju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom