Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS ( Emergency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... EMS ( Emergency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Liderske veštine i iskustvo: Imao sam priliku da razvijam svoje liderske veštine kroz različite projekte i timove. Znam kako da motivišem ljude, postavim jasne ciljeve i obezbedim da svi članovi tima rade u skladu sa zajedničkom vizijom. Kao lider, želim da stvorim radnu atmosferu u kojoj će svi članovi tima biti motivisani, efikasni i posvećeni najboljem mogućem pružanju usluga.
- Strateško razmišljanje i organizacija: Imam sposobnost da prepoznam ključne izazove i prilike, kao i da organizujem radne procese na način koji omogućava brzo i efikasno rešavanje problema. Moja sposobnost da brzo analiziram situacije i donesem smislene odluke omogućava mi da ostanem smiren u kriznim situacijama, što je ključno za vođenje bolnice, posebno u dinamičnom okruženju.
- Komunikacija i saradnja: Smatram da je komunikacija ključ svakog uspešnog liderstva. Razvijene veštine međuljudskih odnosa omogućavaju mi da jasno i precizno prenosim informacije, kao i da aktivno slušam potrebe i ideje drugih. Saradnja je temelj mog pristupa vođenju, jer verujem u snagu timskog rada i razmjenu iskustava.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.1 Ne bi, nikao dozvolio bilo kakav sukob ili bilo šta slično između mojih uposlenika.
2.2 Davao bih bonuse, ljuidma kako bi ih motivisao i uvećao im želju za sam rp.
3.3 Mislim, da u zadnje vreme na žalost sve manje i manje se posvećuje pažnja na obuke, što mislim da je među kljucnim stvarima za uspeh same bolnice. Samim time bi tu posvetio maksimalno moju pažnju i ne bih bilo problema!
Hvala na čitanju moje aplikacije, i nadam se pozitivnom odgovoru. I srećno svim ostalim kandidatima!
1.1 Ne bi, nikao dozvolio bilo kakav sukob ili bilo šta slično između mojih uposlenika.
2.2 Davao bih bonuse, ljuidma kako bi ih motivisao i uvećao im želju za sam rp.
3.3 Mislim, da u zadnje vreme na žalost sve manje i manje se posvećuje pažnja na obuke, što mislim da je među kljucnim stvarima za uspeh same bolnice. Samim time bi tu posvetio maksimalno moju pažnju i ne bih bilo problema!
Hvala na čitanju moje aplikacije, i nadam se pozitivnom odgovoru. I srećno svim ostalim kandidatima!