Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Limenii Zehric

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160

Dodatne informacije

1. Lider za..... EMS ( Emergency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • Liderske veštine i iskustvo: Imao sam priliku da razvijam svoje liderske veštine kroz različite projekte i timove. Znam kako da motivišem ljude, postavim jasne ciljeve i obezbedim da svi članovi tima rade u skladu sa zajedničkom vizijom. Kao lider, želim da stvorim radnu atmosferu u kojoj će svi članovi tima biti motivisani, efikasni i posvećeni najboljem mogućem pružanju usluga.
  • Strateško razmišljanje i organizacija: Imam sposobnost da prepoznam ključne izazove i prilike, kao i da organizujem radne procese na način koji omogućava brzo i efikasno rešavanje problema. Moja sposobnost da brzo analiziram situacije i donesem smislene odluke omogućava mi da ostanem smiren u kriznim situacijama, što je ključno za vođenje bolnice, posebno u dinamičnom okruženju.
  • Komunikacija i saradnja: Smatram da je komunikacija ključ svakog uspešnog liderstva. Razvijene veštine međuljudskih odnosa omogućavaju mi da jasno i precizno prenosim informacije, kao i da aktivno slušam potrebe i ideje drugih. Saradnja je temelj mog pristupa vođenju, jer verujem u snagu timskog rada i razmjenu iskustava.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1.1 Ne bi, nikao dozvolio bilo kakav sukob ili bilo šta slično između mojih uposlenika.
2.2 Davao bih bonuse, ljuidma kako bi ih motivisao i uvećao im želju za sam rp.
3.3 Mislim, da u zadnje vreme na žalost sve manje i manje se posvećuje pažnja na obuke, što mislim da je među kljucnim stvarima za uspeh same bolnice. Samim time bi tu posvetio maksimalno moju pažnju i ne bih bilo problema!

Hvala na čitanju moje aplikacije, i nadam se pozitivnom odgovoru. I srećno svim ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom