Vaše ime IRL:Emir
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosjek online po danu:6-8h
Vaš Discord:fole (_fokaa)
Vaše ingame ime:Fole Smith
Vaš ID:67177
Dodatne informacije
1.Lider za:EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Iskustvo:
Zelio bi da uzmem ovu organizaciju iz razloga jer imam dosta iskustva oko EMS i oko cjelukupnog servera.Glavni razlog zasto bi uzeo EMS je jer bi htio da vratim ovu organizaciju gdje je nekad bila i da vratim ime velike organizacije .Mislim da bi sa svojim znanjem bio u pripravnosti da je vodim bez ikakvog problema i straha da ce se nesto desiti sto netreba.Takoder imam tim ljudi koji bi mi pomagali bilo kada , koji su spremni kada ja nisam tu da ostvare sve moje zelje koje bi htio.
2.2.Trud i zalaganje:
Od svog prvog dana u bolnici kao lider, uvijek bi se trudio i davao maksimalnu vjestinu u svakom zadatku koji obavljam. Bez obzira na to da li je riječ o hitnim slučajevima, svakodnevnoj administraciji ili koordinaciji timova, moj cilj je uvijek bio osigurati da svaki pacijent dobije najbržu i najbolju moguću pomoc. Redovno bi se educirao o novim medicinskim procedurama i tehnologijama kako bih bio u koraku s napretkom i mogao pružiti kvalitetnu uslugu.
2.3.Saradnja sa drugim organizacijama:
Mislim kad bi uzeo ovu cjenjenu ustanovu koja je potrebna svim gradanima Los Santos-a , pogotovo ljudima koji rade u drzavnim organizacijama da bi uveo bolju komunikaciju medu kolegama.Iz razloga zato jer je medusobna pomoc kljuc opstanka.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1.Obuka
Posto je videno da u proslim mandatima,novi clanovi nisu bas nauceni kako treba.Imao bi tim ljudi koji bi svaki dan vrsili obuke novim clanovima.Kako se se taj posao radi i sta znaci biti clan EMS.Detaljno bi im bilo pokazano kako se radi posao od prodavanja lijekova,medicinski osiguranja,provjera zdravlja ,kako se prema gradaninu prema ophoditi kada se mrtav ili povreden pa tako i ostale stavke koje su bitne koji svaki doktor treba da postuje i da radi svoj posao.
3.2.Psihijatrisjki odjel:
Smatram da mnogo ljudi nehvataju bitnu ulogu psihijatra.Ja bi uveo interaktivne simulacije mogu biti vrlo vrijedne za naš psihijatrijski tim. Rekreiranjem složenih interakcija s pacijentima, osoblje može poboljšati svoje komunikacijske tehnike i produbiti svoje emocionalno razumijevanje, a oboje je ključno za pružanje suosjećajne i učinkovite skrbi pojedincima koji traže pomoć.
3.3.Bolnica:
Glavni cilj mi je da osiguram u bilo kojem vremenskom terminu bila to noc ili dan da moji ljudi na salterima stoje cijelo vrijeme radi boljeg pomaganja i komunikacijom medu gradanima.
3.4.Operacija:
Poboljšat ću naše scenarije igranja uloga (RP) kako bismo hiruskim iskustva učinili realisticnije i privlačnijim i za pacijente i za osoblje. Uključivanjem situacija i izazova iz stvarnog života.
3.5.Komunikacija:
Uveo bi bolju komunikaciju medu kolegama, prema kojem se moraju maksimalno pridrzavati profesionalnog kontatka na poslu.Nijedan vid diskriminacije nebi tako lako prosao ,svaki problem koji bi imali izmedu sebe rjesvao bi licno ja a kada ja nisam u mogucnosti HIGH COMMANDE bi rjesavale sve probleme i davali pozitivne rijeci svim kolegama da im daju motiv za bolji rad.
Dodatne informacije:
Kriterijum za ulazak:
1.Minimalno 8 godina IC
2.CIst dosije
3.Bez tetovaza na saci na glavi
4.Minimalno 13 godina OOC
Kodovi:
10-1: Svi pripadnici dolaze na parking glavne bolnice.
Koristi se da obaveštava sve jedinice da se okupe na određenoj lokaciji.
10-2: Negativno/Odbijeno.
Koristi se kao odgovor na pitanje,sto oznava da je pitanje odbijeno.
10-3: Tišina na radio.
Prekid svake vrste komunikacije na radio
10-4: Potvrđeno/Pozitivno/Primljeno.
Koristi se za potvrdu da je informacija ili komanda primljena i razumljena.
10-5: Ponoviti zadnji prenos.
Koristi se kada je potrebna ponovna komunikacija prethodne poruke.
10-6: Zanemariti zadnji prenos.
Koristi se da se označi da treba ignorisati prethodni prenos.
10-7: Prijava pauze.
Koristi se kada član tima obaveštava da pravi pauzu.
10-8: Odjava pauze.
Koristi se kada član tima obaveštava da se vraća sa pauze.
10-10: Pucnjava u toku.
Označava opasnu situaciju koja uključuje pucnjavu, što je veoma važno za sve jedinice da budu svesne.
Status 1: Prijava dužnosti.
Koristi se kada se član tima prijavljuje za duznost.
Status 2: Odjava dužnosti.
Koristi se kada se član tima odjavljuje sa dužnosti.
Code A: Pad igre.
Code B:Cujem te u glavi
Koristi se F8+U
Rankovi:
1.. suspend 48h
2. suspend 24h
3. cistacica bolnice
4. doktor na obuci
5. medicinska sestra
6. mladji doktor
7. doktor
8. visi doktor
9. Medicinski Tehnicar
10. Medicinski Tehnicar ||
11. Visi Medicinski Tehnicar
12. Pedijatar
13. Psiholog
14. Psihijatar
15. Hirurg
16. Visi Pedijatar
17. Visi Psiholog
18. Visi Psihijatar
19. Visi Hirurg
20. Mladi Lab Tehnicar
---------HS------------
21. Doktor zdravlja
22. Lab Tehnicar
23. Senior Lab Tehnicar
24. Deputy Director of Lab
---------HC---------
25. 06 I Director of Lab
26. 05 I Kontrola Rada
27. 04 I Saventik Direktora
28. 03 I Assistent Direktora
29. 02 I Deputy Director
30. 01 I Director
SRETNO SVIM KANDIDATIMA
Vaše godine:16
Vremenska zona:GMT+1
Prosjek online po danu:6-8h
Vaš Discord:fole (_fokaa)
Vaše ingame ime:Fole Smith
Vaš ID:67177
Dodatne informacije
1.Lider za:EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1.Iskustvo:
Zelio bi da uzmem ovu organizaciju iz razloga jer imam dosta iskustva oko EMS i oko cjelukupnog servera.Glavni razlog zasto bi uzeo EMS je jer bi htio da vratim ovu organizaciju gdje je nekad bila i da vratim ime velike organizacije .Mislim da bi sa svojim znanjem bio u pripravnosti da je vodim bez ikakvog problema i straha da ce se nesto desiti sto netreba.Takoder imam tim ljudi koji bi mi pomagali bilo kada , koji su spremni kada ja nisam tu da ostvare sve moje zelje koje bi htio.
2.2.Trud i zalaganje:
Od svog prvog dana u bolnici kao lider, uvijek bi se trudio i davao maksimalnu vjestinu u svakom zadatku koji obavljam. Bez obzira na to da li je riječ o hitnim slučajevima, svakodnevnoj administraciji ili koordinaciji timova, moj cilj je uvijek bio osigurati da svaki pacijent dobije najbržu i najbolju moguću pomoc. Redovno bi se educirao o novim medicinskim procedurama i tehnologijama kako bih bio u koraku s napretkom i mogao pružiti kvalitetnu uslugu.
2.3.Saradnja sa drugim organizacijama:
Mislim kad bi uzeo ovu cjenjenu ustanovu koja je potrebna svim gradanima Los Santos-a , pogotovo ljudima koji rade u drzavnim organizacijama da bi uveo bolju komunikaciju medu kolegama.Iz razloga zato jer je medusobna pomoc kljuc opstanka.
3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1.Obuka
Posto je videno da u proslim mandatima,novi clanovi nisu bas nauceni kako treba.Imao bi tim ljudi koji bi svaki dan vrsili obuke novim clanovima.Kako se se taj posao radi i sta znaci biti clan EMS.Detaljno bi im bilo pokazano kako se radi posao od prodavanja lijekova,medicinski osiguranja,provjera zdravlja ,kako se prema gradaninu prema ophoditi kada se mrtav ili povreden pa tako i ostale stavke koje su bitne koji svaki doktor treba da postuje i da radi svoj posao.
3.2.Psihijatrisjki odjel:
Smatram da mnogo ljudi nehvataju bitnu ulogu psihijatra.Ja bi uveo interaktivne simulacije mogu biti vrlo vrijedne za naš psihijatrijski tim. Rekreiranjem složenih interakcija s pacijentima, osoblje može poboljšati svoje komunikacijske tehnike i produbiti svoje emocionalno razumijevanje, a oboje je ključno za pružanje suosjećajne i učinkovite skrbi pojedincima koji traže pomoć.
3.3.Bolnica:
Glavni cilj mi je da osiguram u bilo kojem vremenskom terminu bila to noc ili dan da moji ljudi na salterima stoje cijelo vrijeme radi boljeg pomaganja i komunikacijom medu gradanima.
3.4.Operacija:
Poboljšat ću naše scenarije igranja uloga (RP) kako bismo hiruskim iskustva učinili realisticnije i privlačnijim i za pacijente i za osoblje. Uključivanjem situacija i izazova iz stvarnog života.
3.5.Komunikacija:
Uveo bi bolju komunikaciju medu kolegama, prema kojem se moraju maksimalno pridrzavati profesionalnog kontatka na poslu.Nijedan vid diskriminacije nebi tako lako prosao ,svaki problem koji bi imali izmedu sebe rjesvao bi licno ja a kada ja nisam u mogucnosti HIGH COMMANDE bi rjesavale sve probleme i davali pozitivne rijeci svim kolegama da im daju motiv za bolji rad.
Dodatne informacije:
Kriterijum za ulazak:
1.Minimalno 8 godina IC
2.CIst dosije
3.Bez tetovaza na saci na glavi
4.Minimalno 13 godina OOC
Kodovi:
10-1: Svi pripadnici dolaze na parking glavne bolnice.
Koristi se da obaveštava sve jedinice da se okupe na određenoj lokaciji.
10-2: Negativno/Odbijeno.
Koristi se kao odgovor na pitanje,sto oznava da je pitanje odbijeno.
10-3: Tišina na radio.
Prekid svake vrste komunikacije na radio
10-4: Potvrđeno/Pozitivno/Primljeno.
Koristi se za potvrdu da je informacija ili komanda primljena i razumljena.
10-5: Ponoviti zadnji prenos.
Koristi se kada je potrebna ponovna komunikacija prethodne poruke.
10-6: Zanemariti zadnji prenos.
Koristi se da se označi da treba ignorisati prethodni prenos.
10-7: Prijava pauze.
Koristi se kada član tima obaveštava da pravi pauzu.
10-8: Odjava pauze.
Koristi se kada član tima obaveštava da se vraća sa pauze.
10-10: Pucnjava u toku.
Označava opasnu situaciju koja uključuje pucnjavu, što je veoma važno za sve jedinice da budu svesne.
Status 1: Prijava dužnosti.
Koristi se kada se član tima prijavljuje za duznost.
Status 2: Odjava dužnosti.
Koristi se kada se član tima odjavljuje sa dužnosti.
Code A: Pad igre.
Code B:Cujem te u glavi
Koristi se F8+U
Rankovi:
1.. suspend 48h
2. suspend 24h
3. cistacica bolnice
4. doktor na obuci
5. medicinska sestra
6. mladji doktor
7. doktor
8. visi doktor