Postovanje.
ID 48506 trenutni admin Zoki Roki masovno krsi pravila ne znam kako takva osoba moze biti admin ali vise u tome nastavku mozete pronaci i sami se u to uvjeriti:
Ovo je samo mali dio kazni sa foruma, ID 48506 je pored svega ovoga banovan i za PC Check gdje mu je pronadjen ilegalan redux i za to je dobio 60 dana ban.
Kazne na twink accountu takodjer ima, da znam ID ja bih ih ovdje prilozio ali ne znam tako da vi to mozete vidjeti sa vase strane.
Svakako doticni ima preko 100+ ingame kazni, sto je i vise nego dovoljno za blacklistu.
Takodjer doticni je admin kako ingame tako i na forumu/discordu, ne znam kako su ovolike kazne promakle na aplikacijama za admine?
Molim da se ovo sto prije rijesi i da se igraci kazni na svim accountima za mass rule break / konstantno krsenje pravila jer ovo je previse.
ID 48506 trenutni admin Zoki Roki masovno krsi pravila ne znam kako takva osoba moze biti admin ali vise u tome nastavku mozete pronaci i sami se u to uvjeriti:
Approved - G.P 6.15|ID 5179,784,8644,166
Sve se vidi u POV-u mi smo dosli da pokrademo panele i dosli neki da ih brane ali ocigledno neznaju pravila pa su krenuli da nas pucaju bez brojanja.Hvala na razmatranju,nadam se da ce pravda da bude zadovojena.
gta5grand.com
Approved - Possible Cheat I 48506
Sve u pov lik gleda u svoje desno u pod i puca u pod i ja magicno gubim helt i umirem
gta5grand.com
Approved - FailRP I 48506
2. dan, opet isto, mnogo vole da uteravaju dugove na pijaci...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 48506
2. sat za redom decko cini istu gresku :/ prosla zalba :D Pending review - 6.15 | 48506
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / 37687 52406 34660
Pucanje bez brojanja molim warn na fam ako imaju neformalnu
gta5grand.com
Approved - G.P+PG 6.15 / 52406
Sve se vidi u Povu covjek kaze imas 5 sekundi krene 5,4 krence pucat dok ja jos brojim Zatim kada me ubio bez brojanja covjek Pokupio pusku sa Mitraljezom
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 + G.P 3.2 / 44575
Vrijeđa mene i moju rodbinu Molim ban na 7 dana hvala
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / 51776 53704 53314 CR / 33329 50793
Sve se vidi u povu Nadam se da ce fam dobit warn
gta5grand.com
Approved - VDM | 48506
Ja ne znam koliko puta trebam istog lika da kacim na forum i da pritom uvek isto radi recite mi koliko puta treba da nas gazi da uzme oruzje da uzme kutije i da dodje za sat vremena opet da isto uradi i recite mi da li je to fearplay
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break / LSPD
Sve u povu ganjam svog lika iz fama jer mi je uzo ofarban rev iz auta okrecem se da sjednem u auto pojavljuju se 3 covjeka iz LSPD i pucaju iz daljine bez brojanja dajte mi MG samo da dobiju 3 warn
gta5grand.com
Approved - P.D 1.2 / 48453
Sve u povu puca prije eventa i nadam se da admin nece zamjerit ovo malo sto sam ga zakacio autom za VDM jer je poceo pucat i ja sam se uplasio za svoj zivot pa da udario po gasu a i vidi se da nije bilo namjerno
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | Nepoznata Familija
ID-25254 i 25366 me uzimaju kao taoca u svrhu robanja(P.Z.Z. 1.2) ID-48506-Zahteva da mu bacim namestaj koji ne sme da se pljacka iz invertara(G.P.6.14)
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I ID: 48506
Puca sa daleka svaki put i to sa sniperom i sad me ubio bez brojanja i bez nis!
gta5grand.com
Approved - FEAR RP | ID 48506 | ID 64561
Nisu samo radili fear rp Nego je pricao dok je mrtav ID 48506
gta5grand.com
Ovo je samo mali dio kazni sa foruma, ID 48506 je pored svega ovoga banovan i za PC Check gdje mu je pronadjen ilegalan redux i za to je dobio 60 dana ban.
Kazne na twink accountu takodjer ima, da znam ID ja bih ih ovdje prilozio ali ne znam tako da vi to mozete vidjeti sa vase strane.
Svakako doticni ima preko 100+ ingame kazni, sto je i vise nego dovoljno za blacklistu.
Takodjer doticni je admin kako ingame tako i na forumu/discordu, ne znam kako su ovolike kazne promakle na aplikacijama za admine?
Molim da se ovo sto prije rijesi i da se igraci kazni na svim accountima za mass rule break / konstantno krsenje pravila jer ovo je previse.