Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
72324
Players nickname
zolaaa pavlovic
Administrators nickname
Zoki Roki
Date
Mar 10, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/yXx28uvXBTs

zola verstappen

Player
Player
Draga administracijo juce u razmaku od 20h do 21h je ceo server bagovao i imao delay i u tom trenutku kada je bagovalo ja sam isao na borbu za rejting, na putu ka tamo mi je bila zbagovana GZ sto se vidi i na povu skroz od casina je zbagovana gde ja nisam ni provalio, tek kada sam stigao na enter na event, video sam da je green zona ali sam mislio da je to normalno jer na jos nekim eventima ima GZ pre entera. Kada sam usao u krug nisam mogao pucati niti sta raditi, a drugi nisu mogli da me hitaju i ja sam trcao po mapi nisam znao sta da radim i admin se spustio i poslao me za chitove.Kada sam malo bolje promislio mozda sam trebao da izadjem iz kruga jer se zbagovalo ali je sad kasno, vidi se sve u povu i stvarno nije do mene nego je server bagovao. Molio bi za unban i da mi se unbana social club ako ova zalba uspe. Pozdrav

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kazna za cheats ce biti skinuta , jasno mi je da je u pitanju Green Zone bug , ali ces dobiti BL za vrjedjanje servera ,citiram
"Kako baguje server glupi "​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom