Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63148
Players nickname
Marko Ghost
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Oct 12, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/L2Lvhcm

itsssmarko

Player
Player
Draga administracijo dobio sam ban za pravilo 6.22 jos u oktobru. Namestili su me lideri tog fama ja sam se bio iznervirao tada i nisam imao zelje igrati niti da podnosim zalbu.Isli smo par lidera u tom femu i ja do geta receno m ije da uzimem iz auta opremu da idemo robamo sve je to dobro proslo ali posle toga sam se iznervirao i reko sam ima da livam fam .Oni su to iskoristili protiv mene i samo su poslali screen shot toga u logovima i admin gerito je aprrovdao.Zeleo bih da igram ponova da se druzim sa starim prijateljima i naravno da se zabavim kao pre.
Prihvatam sve money wibe i sve sto ide uz to samo da mi se vrate secanja.
Znam da je tesko dobiti unban za ovo pravilo ali nadam se dacete pregledat ilep oda vidite da je bila greska i u logovima ze moze videti.
Hvala vam na citanju,i nadam se da cete dobru odluku donesti.

LINK:Approved - Kradja iz fama | Marko Ghost | 63148

itsssmarko

Player
Player
Draga administracijo dobio sam ban za pravilo 6.22 jos u oktobru. Namestili su me lideri tog fama ja sam se bio iznervirao tada i nisam imao zelje igrati niti da podnosim zalbu.Isli smo par lidera u tom femu i ja do geta receno m ije da uzimem iz auta opremu da idemo robamo sve je to dobro proslo ali posle toga sam se iznervirao i reko sam ima da livam fam .Oni su to iskoristili protiv mene i samo su poslali screen shot toga u logovima i admin gerito je aprrovdao.Zeleo bih da igram ponova da se druzim sa starim prijateljima i naravno da se zabavim kao pre.
Prihvatam sve money wibe i sve sto ide uz to samo da mi se vrate secanja.
Znam da je tesko dobiti unban za ovo pravilo ali nadam se dacete pregledat ilep oda vidite da je bila greska i u logovima ze moze videti.
Hvala vam na citanju,i nadam se da cete dobru odluku donesti.

LINK:Approved - Kradja iz fama | Marko Ghost | 63148
snimli su u logovima kako sam uzeo pancire puske ... i okacili bez ikakvog razloga a bili smo super

Status
Not open for further replies.
Top Bottom