Draga administracijo evo ovako... Ja sam bio završio sa fabrikom RP Tiketa oko 22:49-22:50 tu negdje je fabrika bila officijalno gotova i mene je ID 29349 kao što se vidi u videima (poredani su od 1. do 5. po redoslijedu događaja) prvo VDM-ao ispred stambenog 6 što je bilo namjerno napravljeno pa zahtjevam da bude kažnjen i za to, vrijeđao me je OC odmah u startu rekao mi je da sam smrad i da ne budem ''debil jedan mrtvi'', brojao mi je sa uslovom koliko sam ja shvatio ''imaš 5 sekunda da uvučeš revolver'' tako nešto je on rekao, na šta sam ja uvukao revolver u džep i sjeo u auto a on je potom po meni pucao šta je čisti G.P 6.15. Poslije toga ja sam se vratio kod njega i izašao da mu kažem da je fabrika RP tiketa a on me je pucao, ubio, hapsio (nije prošlo više od 5 minuta poslije fabrike iako sam ja njemu NAPOMENUO da je fabrika rp tiketa završila (a ja sam krenuo trčim sa fabrike u 22:50 kad je fabrika oficijalno bila završila otprilike) a njegovo hapšenje bi trebalo počne negdje od 22:52 jer je on tu teoretski započeo to kad je mene VDM-ao bez ikakvog razloga (ja njemu ne moram stati na njegovo ''stani tu sekundu'' dok on nije u nikakvom policijskom i tako nekom sličnom odijelu) a uhapsio me je nakon što me je ubio dok je počinio G.P 6.15 u 22:53 šta znači da nije niti 5 minuta poslije fabrike tiketa me uhapsio). Poslije toga on je mene tako dugo držao bez ikakvog razloga tj čekao je neku patrolu da mu dodje u 11 navečer umjesto da me jednostavno odveze do zatvora i tjt. Stavio mi je čarapu u usta preko naredbi bez da je to meni rekao i smatram da iako ja nisam pričao sa čarapom u ustima svejedno sam smio razgovaram jer on nije rekao ''vadim čarapu, stavljam čarapu u usta'' itd. Poslije toga iako ID 39618 stoji ravno pored nas njemu nije brojao da se odalji od njega, a ID-u 63574 je odmah brojao da se odalji od nas, al samo da napomenim svi stojimo u green zoni i nitko mu doslovno ništa ne može učiniti ako nisu neki državni službenici al okej. I poslije toga kad je napokon nakon cijele te situacije došla policija da me ''napokon'' odveze u zatvor čim su čuli da sam ja spomenuo ''poslije fabrike RP tiketa'' oni su shvatili šta je ID 29349 napravio i rekli jedni drugima da me puste, a onda su me izvadili iz auta govorili da dignem ruke (ja sam zavezan ne mogu podignuti ruke i ne znam tko je uopće pustio takve ljude u državnu organizaciju ako ne znaju tko ima zavezane ruke možeš ga pretražiti a on ne može da podigne ruke jer su mu zavezane al to je totalno druga priča) te nakon što su me odvezali rekli ''ajde zanemari i vozi'' i poslije svega toga ID 46951 mi je dao 50K zato što su mi ''potrošili 20 minuta života'' te potom odgovara nešto poput ''nemoj ga mjutas i vozi'' šta je po mom mišljenju BLACKMAILING. I samo da napomenim ID 29349 je lagao policiju kako sam ja njega udario, napao, zgazio i sl.
Hvala lijepa na čitanju te jedna poruka za ID 29349; Ne smiješ na najjače, kreni prvo od najslabijih. pozz by Leo & Nugi 2025 ♥
Hvala lijepa na čitanju te jedna poruka za ID 29349; Ne smiješ na najjače, kreni prvo od najslabijih. pozz by Leo & Nugi 2025 ♥