Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19647
Players nickname
Senshi Vacci
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 11, 2025
Time of violation
20:50 otp
Proofs
https://imgur.com/C4XT40j

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Pozdrav administraciji, imam jedno cudno pitanje posto sam zvao admina bio mi je Vetko Eskobar mislim da je tako nesto popricao sam s njim. E ovako, ja sam vozio motor Dinku CBR iz bp-a , resavao neke dnevne zadatke , gde me dok sam vozio motor udara neki lik sa autom nisam upamtio id, nije ni bitno u sustini gde mi se motor zapali i eksplodira, a meni skine skoro 90 posto helta ekspozija, motor je crn, znam da kada motor eksplodira/izgori da ne moze da se popravi riperkitom nego samo moze da se izvuce u garazu ili na parking sto ja nisam uradio nego sam ostavio motor tu gde je eksplodirao, a nastavio monovilom da resavam zadatke, nakon nekih 30ak minuta meni stize obavestenje da mi je vozilo ukradeno, pitao sam Vetka da li je moguce da ikako doticni Resim Garagan popravi vozilo i tako ga ukrade na sta je on meni reko da ne moze dok se ne izvadi opet u garazu sto sam ja vec znao, da je samo admin mogao da mu popravi motor, e sad nije problem u 300 k nego je problem u tome da li je taj admin da kazem korumpiran da mu je resim neki drugar ili sta vec ili da Resim koristi neki BA, da li postoji mogucnost da u logovima neki admin proveri da li je motor popravljen od strane administracije , pov nemam jer snimam 20 minuta sa grafikom , imam razgovor mene i admina ako je potrebno. Molio bi nekog veceg admina ako je u mogucnosti da proba da isprati logove i vidi da li je kojim slucajem admin popravio motor posto kod mene nije bio niti je pozvan , vreme kada mi je ukraden motor je izmedju 20:50 i 21h , znaci 20ak minuta u nazad je krenula kradja od prilike oko 20:25-20:30.

Lijep pozdrav

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Mi ne mozemo dokazati nikako jel admin ili nije, moguce da se vama desio dsync i da je motor bio moguc popravit s kompletom za popravku, svakako nemamo dovoljno dokaza za nista da se moze provjeriti, ako sumnjate u korupciju nekog admina i da sudjeluje s nekim igracime to morate okacit na zalbu na admine s dokazima​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom