3 coveka entera na autoputu, molim da zatrazite pov od ovog jednog i kaznite fam warnom, hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Selfreport nedozvoljen redux pod broj 1. Pod broj 2 on je dosao sa donje strane a vi ste sa te odakle se ne sme uci tako da caoss shuxnice malePravilo P.D 1.18 nije prekrseno jer moze da se popne donjim delom mosta. Ako se isposavi da je pravilo prekseno ID 4809 treba dobiti istu kaznu jer je bio na istom mostu.
Po cemu vidis da je redux ilegalan. na snimku se ne vidi gde tvoji prijatelj ulaziSelfreport nedozvoljen redux pod broj 1. Pod broj 2 on je dosao sa donje strane a vi ste sa te odakle se ne sme uci tako da caoss shuxnice malePo cemu vidis da je ilegalan. Neka dostavi tovji prijatelj ceo pov jer se na povu ne vidi odakle je dosao.
Zabranjeno je ulaziti tu, 3K ID si i ne znas pravila, ja mogu dati POV da sam dosao sa donjeg dela mosta.Po cemu vidis da je redux ilegalan. na snimku se ne vidi gde tvoji prijatelj ulazi
A mozda samo ne igram toliko informale da bi znao.Zabranjeno je ulaziti tu, 3K ID si i ne znas pravila, ja mogu dati POV da sam dosao sa donjeg dela mosta.