Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
17356
Players nickname
Slatkana_Cousinos
Suspect ID
7811 i 41697
Date of violation
Mar 11, 2025
Time of violation
21:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=1YLSD40w6WY&ab_channel=YugoXTV

_YugoX_

Player
Player
Izprva nisam htio nista kaciti ali posto vidim da igraci 7811 i 41697 nisu amateri ovdje vec pravi materijali za kacenje onda moram i ja.
Cudim se da uopce mogu da igraju sa obzirom koliko su puta kaznjeni.

Ukratko:
Obavio rodjendanske taskove, idem u Heli...(a prije toga sam vidio da je Heli igrac namjerno spucao)
Palim heli i vidim da igrac 41697 puca random igraca (koji spava) u glavu u zelenoj zoni iz dosade (00:11 sekunda)
Sletim jer mi se ucinilo da je i u heli pucao. U tom trenu dolazi igrac 7811 sjeda za volan i ostalo se sve jasno vidi u POV-u.

Posto vidim da imaju preko 5 stranica njihovog ID na forumu, zelim da ovaj put kaznite oba igraca najstrozijom mogucom kaznom.

Svi mi zelimo kvalitetan roleplay kolko tolko. Sa ovakvima je to apsolutno nemoguce.

Tin Yakuza

Server Administrator
Server Administrator
Pregled žalbe u toku
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RS#1 Administrator

giphy.gif

Tin Yakuza

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.

ID 41697 će biti kažnjen za ubijanje u zelenoj zoni ( P.Z.Z 1.1)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RS#1 Administrator
giphy.gif

Ako smatrate da je administrator pogrešio, podnesite žalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom