Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19012
Players nickname
Mehemed Bajonet
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

fox233

Player
Player
Postovani.

Nisam igrao duze vrijeme na serveru, sada ulazim na svoj account ID 19012 i vidim da sam banovan za G.P 1.4 (Twink) By Kevin.

Banovan sam 13.1.2025, ja sam to tek sad vidio jer nisam igrao uopste na accountu.

Sto se tice krsenja G.P 1.4 pravila smatram da je doslo do greske administratora, iz tog razloga pisem ovaj unban appeal.

Prvo, ID 19012 je moj main account, ovdje pise da je Twink sto nije istina, vise o tome u nastavku.

Da krenemo od pocetka naseg igranja na serveru, da malo razjasnimo stvari.

Na server sam dosao sa mojim prijateljem Twizzyem (ID 18685) i sa mnogim drugim prijateljima, ja sam se poslije njih registrovao i ID mog main accounta je 19012.

Smatram da je doslo do zabune prilikom mog banovanja i da sam pogresno banovan.

Na pocetku naseg igranja ID 18685 (Twizzy) i ja ID 19012 ulazili smo drugu Ivanu na account, nismo znali da tada krsimo pravilo G.P 1.1 i G.P 1.4 jer smo bili relativno novi.

Stvar je u tome sto smo mi 3 osobe, ne 1 kao sto ste vi vjerovatno mislili po logovima pa ste nas banovali sve za G.P 1.4, a ID 18685 za G.P 1.4 i G.P 1.1.

Stari sam igrac i svi me znaju na serveru, znaju ko je Mehemed Bajonet i poznat je svima moj ID 19012, dok moji drugovi ID 18685 Twizzy i 30k ID Ivano (kojem smo ulazili na account jer nismo znali da je zabranjeno) nisu toliko poznati igracima jer nisu igrali ni blizu aktivno kao ja.

Ja vise od 2 accounta nemam, vjerovatno ste mislili da sam prekrsio G.P 1.4 zbog ovog ulazenja na tudje accounte.

Moj main account je ID 19012 i to je moj glavni account, tako da bih vas zamolio da ga unbanujete, takodjer pristajem na money wipe.

Sto se tice mojih drugova Twizzy ID 18685 i Ivana ID 30k njima cu reci da vam posalju sve potrebne informacije koje vam trebaju, kako bismo dokazali da nas je troje u pitanju i da nije u pitanju samo jedna osoba.

Ja cu ovim putem poslati poruku u DM na discordu Muji/Abrahamu/Aldinu sa discord accounta fox233 i sa tog discord accounta cu vam poslati sve potrebne informacije kako bih dokazao da je ID 19012 moj main account.

Mislim da se sve ovo izdesavalo 10.7.2022 kada smo bili jos pocetnici koji uopste nisu znali pravila.

Slika bana mog main accounta ID 19012:
Slika bana accounta od Twizzya ID 18685 (mog druga):
Ovdje možete pronaći forum account od Twizzya ID 18685 IMPORTANT - Aplikacije za Admina gdje takodjer mozete uporediti IP adrese i sl. i doci do toga da su u pitanju razlicite osobe, a ne jedna.

Sliku bana accounta od Ivana 30k ID takodjer mog druga nemam, ali cu vam poslati njegove podatke od sociala rockstara i sl. sta god je potrebno da se dokaze da je nas troje u pitanju. On ne igra uopste, ali ce mi poslati sve sto je potrebno i vama se javiti ako je potrebno, kako bismo rascistili ovu situaciju i kako bi dobili unban.

Unaprijed hvala i pozdrav.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, twink nalog nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom