vidi se u pov u sve da lider nije hteo da razgovaramo pa plus poceli da pucaja bez da predaju taoca plus radu MK na kraju molim vas da sredite ovo hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!MK I MG JE drugo pravilo vidim da te ne biva basPlus mi nismo radili MG, dok gospodin koji je okacio ovu zalbu i sam nekoga optuzuje za MG, krsi to pravilo.
OKACI CEO POV SI PRSO U MOZAKvidi se u pov u sve da lider nije hteo da razgovaramo pa plus poceli da pucaja bez da predaju taoca plus radu MK na kraju molim vas da sredite ovo hvala.
MALO TE POGODILO STO SAM TE ROBO JELLMK I MG JE drugo pravilo vidim da te ne biva bas![]()
TEICA NEMA PRAVO GLASAvidi se u pov u sve da lider nije hteo da razgovaramo pa plus poceli da pucaja bez da predaju taoca plus radu MK na kraju molim vas da sredite ovo hvala.
ma da 50k bacam na prosajke jaMALO TE POGODILO STO SAM TE ROBO JELL
Ko ti se obratio smrdoTEICA NEMA PRAVO GLASA))
DA DA VIDIM MG GDE ZOVES DA TE UBIJU DA TI EN UZMEM HEEVYma da 50k bacam na prosajke ja![]()
Smrdoo HAHAHAHAHAH ???Ko ti se obratio smrdo
HAHAHAHAA ajde da ti kupim celu gunshopDA DA VIDIM MG GDE ZOVES DA TE UBIJU DA TI EN UZMEM HEEVY
HAHAHAHAHAHA MOGU TI PRODAM GUNSHOP AKO OCES ZA 160MHAHAHAHAA ajde da ti kupim celu gunshop
AAAA DA TI NEMAS 160MHAHAHAHAHAHA MOGU TI PRODAM GUNSHOP AKO OCES ZA 160M
Moze nise nismo Sopranoceli state se poceo da se kurce samo trebas da mu pokazes ko je sef u toj situaciji da vide momci na koga su krenuli
Ajde be niko nije poceo da se kurciceli state se poceo da se kurce samo trebas da mu pokazes ko je sef u toj situaciji da vide momci na koga su krenuli
Ovo je cisti self report, budemo vidjeli sta ce admini rec...celi state se poceo da se kurce samo trebas da mu pokazes ko je sef u toj situaciji da vide momci na koga su krenuli