Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6H(vise vikendom)
5. Vaš Diskord: neterk.
6. Vaše Ingame ime: Nikola Crncic
7. Vaš ID: 43805
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS ( Emetgency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 | Volim voditi tim jer imam odlične sposobnosti da budem lider. Kao lider Ems, želim naci dobre i aktivne membere koji će poboljšati rad i role play na serveru.
2.2 | Moj cilj je podići kvalitetu roleplaya u bilo kojoj drzavnoj organizaciji. Želim da napravim organizaciju u kojoj ce svi postovati pravila. Zbog toga cu strozije kaznjavati krsenje pravila.
2.3 | Imam veliku motivaciju da unapriedim EMS i učinim ga jednom od najjboljih organizacija na serveru. Želim osigurati da svi članovi imaju priliku za napredovanje i obuku, što će pozitivno uticati na ceo EMS.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlaya u organizaciji.
3.1 | Poboljsacu RolePlay tako sto cu primati ljude koji znaju sva osnovna pravila i postuju nas kriterijum za ulazak( igraci ce imati pravo da se zbune 3 puta).
3.2 | Svi igraci ce imati obaveznu obuku gde cemo pokazati igracima sta sve treba da govore dok ozivljavaju igrace, proveravaju stanje igraca ( koje sve bolesti ima) itd.
3.3 | Veci rankovi ce morati da propitaju manje rankove od sebe u toku rada neko osnovno pravilo kako bi bili sigurni da svi znaju pravila.
3.4 | Ako neko prekrsi neko pravilo bice kaznjen i opet ce biti ispitan pravila.
4. Kriterijum za ulazak u EMS:
Minimalno 5 godina IC.
Minimum 12 godina OOC.
Cist dosije.
Bez tetovaza na sakama i licu.
Zelja i volja za radom.
5. Rankovi:
1: Suspend 72h
2: Suspend 48h
3: Suspend 24h
4: Medicinar na obuci
5: Medicinar
6: Pripravnik Bolnice
7: Mladji doktor
8: Doktor
9: Regrut Hitne pomoci
10: Pripravnik Hitne pomoci
11: Ambulanta
12: Hirurg
13: Regrut Lab. Team Tehnicar
14: Lab. Team Tehnicar
15: Stariji Lab. Team Tehnicar
16: Civilni Odel 17: Staracki Odel
18: Psihijatar
19: Mladji Pilot
20: Pilot
21: Instruktor obuke
22: 09 | Inspektor zdravlja
23: 08 | Z. Vodje Hitne Pomoci
24: 07 | Z. Vodje labaratorije
25: 06 | Vodja Hitne Pomoci
26: 05 | Vodja labaratorije
27: 04 | Supervizor
28: 03 | Asistent Direktora
29: 02 | Zamenik Direktora
30: 01 | EMS Direktor
Srecno svim kandidatima!
S.P. Nikola.
( Danas sam bio greskom bio banovan za G.P. 6.8 , da znate da ne odbijete za ig kazne. )
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6H(vise vikendom)
5. Vaš Diskord: neterk.
6. Vaše Ingame ime: Nikola Crncic
7. Vaš ID: 43805
Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS ( Emetgency Medical Service )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 | Volim voditi tim jer imam odlične sposobnosti da budem lider. Kao lider Ems, želim naci dobre i aktivne membere koji će poboljšati rad i role play na serveru.
2.2 | Moj cilj je podići kvalitetu roleplaya u bilo kojoj drzavnoj organizaciji. Želim da napravim organizaciju u kojoj ce svi postovati pravila. Zbog toga cu strozije kaznjavati krsenje pravila.
2.3 | Imam veliku motivaciju da unapriedim EMS i učinim ga jednom od najjboljih organizacija na serveru. Želim osigurati da svi članovi imaju priliku za napredovanje i obuku, što će pozitivno uticati na ceo EMS.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlaya u organizaciji.
3.1 | Poboljsacu RolePlay tako sto cu primati ljude koji znaju sva osnovna pravila i postuju nas kriterijum za ulazak( igraci ce imati pravo da se zbune 3 puta).
3.2 | Svi igraci ce imati obaveznu obuku gde cemo pokazati igracima sta sve treba da govore dok ozivljavaju igrace, proveravaju stanje igraca ( koje sve bolesti ima) itd.
3.3 | Veci rankovi ce morati da propitaju manje rankove od sebe u toku rada neko osnovno pravilo kako bi bili sigurni da svi znaju pravila.
3.4 | Ako neko prekrsi neko pravilo bice kaznjen i opet ce biti ispitan pravila.
4. Kriterijum za ulazak u EMS:
Minimalno 5 godina IC.
Minimum 12 godina OOC.
Cist dosije.
Bez tetovaza na sakama i licu.
Zelja i volja za radom.
5. Rankovi:
1: Suspend 72h
2: Suspend 48h
3: Suspend 24h
4: Medicinar na obuci
5: Medicinar
6: Pripravnik Bolnice
7: Mladji doktor
8: Doktor
9: Regrut Hitne pomoci
10: Pripravnik Hitne pomoci
11: Ambulanta
12: Hirurg
13: Regrut Lab. Team Tehnicar
14: Lab. Team Tehnicar
15: Stariji Lab. Team Tehnicar
16: Civilni Odel 17: Staracki Odel
18: Psihijatar
19: Mladji Pilot
20: Pilot
21: Instruktor obuke
22: 09 | Inspektor zdravlja
23: 08 | Z. Vodje Hitne Pomoci
24: 07 | Z. Vodje labaratorije
25: 06 | Vodja Hitne Pomoci
26: 05 | Vodja labaratorije
27: 04 | Supervizor
28: 03 | Asistent Direktora
29: 02 | Zamenik Direktora
30: 01 | EMS Direktor
Srecno svim kandidatima!
S.P. Nikola.
( Danas sam bio greskom bio banovan za G.P. 6.8 , da znate da ne odbijete za ig kazne. )