Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aca lukac

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Nikola
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-6H(vise vikendom)
5. Vaš Diskord: neterk.
6. Vaše Ingame ime: Nikola Crncic
7. Vaš ID: 43805

Dodatne Informacije

1. Lider za... EMS ( Emetgency Medical Service )

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 | Volim voditi tim jer imam odlične sposobnosti da budem lider. Kao lider Ems, želim naci dobre i aktivne membere koji će poboljšati rad i role play na serveru.

2.2 | Moj cilj je podići kvalitetu roleplaya u bilo kojoj drzavnoj organizaciji. Želim da napravim organizaciju u kojoj ce svi postovati pravila. Zbog toga cu strozije kaznjavati krsenje pravila.

2.3 | Imam veliku motivaciju da unapriedim EMS i učinim ga jednom od najjboljih organizacija na serveru. Želim osigurati da svi članovi imaju priliku za napredovanje i obuku, što će pozitivno uticati na ceo EMS.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlaya u organizaciji.

3.1 | Poboljsacu RolePlay tako sto cu primati ljude koji znaju sva osnovna pravila i postuju nas kriterijum za ulazak( igraci ce imati pravo da se zbune 3 puta).

3.2 | Svi igraci ce imati obaveznu obuku gde cemo pokazati igracima sta sve treba da govore dok ozivljavaju igrace, proveravaju stanje igraca ( koje sve bolesti ima) itd.

3.3 | Veci rankovi ce morati da propitaju manje rankove od sebe u toku rada neko osnovno pravilo kako bi bili sigurni da svi znaju pravila.

3.4 | Ako neko prekrsi neko pravilo bice kaznjen i opet ce biti ispitan pravila.

4. Kriterijum za ulazak u EMS:

Minimalno 5 godina IC.
Minimum 12 godina OOC.
Cist dosije.
Bez tetovaza na sakama i licu.
Zelja i volja za radom.

5. Rankovi:
1: Suspend 72h
2: Suspend 48h
3: Suspend 24h
4: Medicinar na obuci
5: Medicinar
6: Pripravnik Bolnice
7: Mladji doktor
8: Doktor
9: Regrut Hitne pomoci
10: Pripravnik Hitne pomoci
11: Ambulanta
12: Hirurg
13: Regrut Lab. Team Tehnicar
14: Lab. Team Tehnicar
15: Stariji Lab. Team Tehnicar
16: Civilni Odel 17: Staracki Odel
18: Psihijatar
19: Mladji Pilot
20: Pilot
21: Instruktor obuke
22: 09 | Inspektor zdravlja
23: 08 | Z. Vodje Hitne Pomoci
24: 07 | Z. Vodje labaratorije
25: 06 | Vodja Hitne Pomoci
26: 05 | Vodja labaratorije
27: 04 | Supervizor
28: 03 | Asistent Direktora
29: 02 | Zamenik Direktora
30: 01 | EMS Direktor

Srecno svim kandidatima!
S.P. Nikola.
( Danas sam bio greskom bio banovan za G.P. 6.8 , da znate da ne odbijete za ig kazne. )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom