Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
834
Players nickname
Alex Haze
Administrators nickname
Knele Drill
Date
May 4, 2022
Time
23:10
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=xQuR49Tvqxk

ItsAlex

сука блять
Player
E pa ovako,igrom slucaja smo naleteli na ghetto patrolu NG-a.Ja i moji momci iz gang-a smo pokusali da ih stopamo gde se u POV vidi da sam ja cak izasao i poceo da pucam na njih gde su oni u obavezi da izadju i regulisu,no oni su samo nastavili sa svojm vozilima.Konvoj se sastojao od 5 automobila od koji su bili 4 blinde bes sirena na celu.Pokusajem da ih zaustavim stao sam ispred vozila i zakocio ali oni su se udarali u zadnji deo mog auta i nisu stali.Nekoliko trenutaka posle dobijam demorgan za CR.Ova zalba se ne odnosi na NG vec na admina koji je reagovao u tom trenutku.

Ajdin Luxury

Every day is a raid day !
Leader
Nema mi smisla. Pucamo ih neće da stanu, pratimo ih neće da stanu? Moramo nekako pokušati.

Ivkezz

Player
Player
Poštovanje, Ja na vašem snimku ne čujem da mu govoriš da staje, Zatim ti sam na 4 auta izlijećeš ispred i sam ih zaustavljaš, Trenutak kasnije dolaze tvoja 1-2 auta koja su skroz iza, Zatim sa Zentornom izlijećeš pred auta i kako očekuješ da te ne udare, Administrator je donio ispravnu odluku.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom