Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Pogresno donesena odluka | Nikola Black

Status
Not open for further replies.
Your ID
65457
Players nickname
Kiril Jontaoo
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Mar 14, 2025
Time
14:00
Proofs
https://youtu.be/R1unJL8RqRI

Miki Dolor

Player
Player
Dobar dan poštovana administracijo naime kolega administrator Nikola Black mi je izdao upozorenje za P.Z.Z. 1.1. naime ispada kako sam samovoljno krenuo pucati, ali to nije tako, gospodin koji me okacio je dostavio Pov od 16 sec, i nije pocetak situacije sto se jasno moze zaključiti jer smo kolega i ja bili prelazili battle pass, a oni su prvi krenuli na nas to se vidi tako sto su u toku ovog pova ubili igraca 45310 ali je dosta isjecen Pov, drugo lik je pricao dok je bio ubijen, a to kolega Nikola Black nije kaznio, prema tome ako igraca koji mrtav prica nije kaznio za PG znaci da kolega Nikola je korumpirani administrator jer nije kaznio igraca zbog jesenja pravila molim da se administrator kazni.

Miki Dolor

Player
Player
Inace ja rijetko kacim zalbe gotovo nikad ali ovo je cista nepravda.. donjeti odluku u 16 sec gdje nije pocetak situacije i jos ne kazniti igraca koji prica mrtav, ne zelim da Admin bude korumpiran, mozda mu je prijatelj pa je uzeo tu zalbu cisto da bi me kaznio.. jer svasta se događalo na ovom projektu( na zalost takvi su ljudi) gdje su admini teleportirali ljude u toku bidanje za jako dobre biznise pa ih ubijali da nebi mogli nastaviti bidanje.. mislim na to se ne moze utjecati jer nikad se ne zna tko dolazi u Admin tim ali se mogu takvi ljudi skloniti iz administracije i kazniti

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Admin nije vidio da je igrac drzao N mislio je da je pricao bez drzanja Mikrofona u igri , ID 64734 kao i ID 45310 cu ja kazniti za PG posto je kad mu se dead screen stvorio ( Bez svjesti ) on i dalje pricao , a sto se tice vase kazne ona ostaje 16s je dovoljno da se jasno vidi PZZ 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom