Vidi se kako mu loka na timejta i onda pušta nišan i odmah se vraća na mene
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!HHHHahahaahahahahaha moja mrtva baba se dere lock hahahahaha![]()
evo pov kakav lok druze sta kenjas ti vidi se kako kad ocu da povucem na levo vidim tebe i ubijem te bukvalno si mi u faci nezz sta da kazem Liam nek donese odluku kako misli
Srdacan pozdrav
Liame duso moja ako ovo odbijes i kazes da ne vidis nista sumnjivo tebi se treba dodeliti neka nagradaNa razmatranju...
i mali djole krivi nas za citere xDDDDDD![]()
evo pov kakav lok druze sta kenjas ti vidi se kako kad ocu da povucem na levo vidim tebe i ubijem te bukvalno si mi u faci nezz sta da kazem Liam nek donese odluku kako misli
Srdacan pozdrav
Ne nego gore nema range pa sam htao da se vratim da rotejtam od levo i ovaj naletioBratu lokovalo na planini pa pustio i opet nanisanio da locka gde treba xd
Isto I mi mislimo snjim bas je tako ne koriti preradjeni redux od rogana bar da je hit efekat na mini mapu promenio I ilegalan hit efekat koj isto tako aim lock redux koj ima na gabo discordu ali se teo bas pomucio i promenio je samo mini mapuNe nego gore nema range pa sam htao da se vratim da rotejtam od levo i ovaj naletio
Reko mi da ovo posaljem nesta ga opet zeza forum
AAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHA![]()
Srdacan pozdrav