Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
13558
Players nickname
Kire Abi
Suspect ID
17452
Date of violation
May 5, 2022
Time of violation
13:44
Proofs
https://youtu.be/FMopR6uIQms

Kire Abi

Player
Player
Bio sam u gettu i video sam auto ballasa poceo sam da ga jurim i lik je poceo da bezi ka HQ, ja sam stao ispred njega i lik je samo proso autom i uso u HQ btw izvinjavam se zbog muzike

Velja Panther

Blocked
Blocked
Bio sam u gettu i video sam auto ballasa poceo sam da ga jurim i lik je poceo da bezi ka HQ, ja sam stao ispred njega i lik je samo proso autom i uso u HQ btw izvinjavam se zbog muzike
AKO mislis na to ,Nisam bezao.Zurio sam

Velja Panther

Blocked
Blocked
TI i da si uspeo da me zaustavis,Nemozes da me robas,stao si ispred mene i nisi izasao iz auta da me pucas.STA SI ZELEO OD MENE?????

Kire Abi

Player
Player
TI i da si uspeo da me zaustavis,Nemozes da me robas,stao si ispred mene i nisi izasao iz auta da me pucas.STA SI ZELEO OD MENE?????
ko je reko da zelim da te robam ni ne mogu da te robam a sta zelim od tebe nista ne zelim a i plus u gettu je dozvoljen RDM nauci malo pravila

Status
Not open for further replies.
Top Bottom