Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63857
Players nickname
Mare Biber
Suspect ID
58649,4066,58649...
Date of violation
Mar 14, 2025
Time of violation
22:42
Proofs
https://youtu.be/TFV_G0JWTm0

Milos Rankovic

Player
Player
Dakle na snimku se jasno vidi sve sem sto je igrac 58649 pre pocetka snimka imao 5 puske na glavi i cim smo ga mi podigli sa med kitom on je vezao nas petoricu sam,znaci decko je ustao imao 5 puske na glavi i vezao svu petoricu u isto vreme dok smo svi imali puske u rukama dakle sve je to cist fail rp. Nakon toga na putu do zatvora nam nisu ocitana prava a takodje nismo imali pravo na advokata kao sto su oni rekli a svi imaju pravo na advokata sta god da su ucinili. Takodje se jasno vidi gde igrac 4066 prvi upucuje strasne psovke prema meni gde sam ja zbog silne nepravde i masovnog krsenja pravila morao da mu uzvratim ali 100 puta manjom merom nego sto je on meni. Dakle ja sam zeleo da prijavim ovo jer je ovo cist FAIL RP i mislim da treba da se sankcionise.
Hvala puno i pozdrav !!!

sintisajzerlone

Player
Player
Dakle na snimku se jasno vidi sve sem sto je igrac 58649 pre pocetka snimka imao 5 puske na glavi i cim smo ga mi podigli sa med kitom on je vezao nas petoricu sam,znaci decko je ustao imao 5 puske na glavi i vezao svu petoricu u isto vreme dok smo svi imali puske u rukama dakle sve je to cist fail rp. Nakon toga na putu do zatvora nam nisu ocitana prava a takodje nismo imali pravo na advokata kao sto su oni rekli a svi imaju pravo na advokata sta god da su ucinili. Takodje se jasno vidi gde igrac 4066 prvi upucuje strasne psovke prema meni gde sam ja zbog silne nepravde i masovnog krsenja pravila morao da mu uzvratim ali 100 puta manjom merom nego sto je on meni. Dakle ja sam zeleo da prijavim ovo jer je ovo cist FAIL RP i mislim da treba da se sankcionise.
Hvala puno i pozdrav !!!
Prvo koristis cheat redux drugo nije ti pov izpocetka

Milos Rankovic

Player
Player
Lepotane to nije cheat nego fps boost,a kao drugo kakve veze ima jasno se na snimku vidi da se i posle toga krsili pravila!

Milos Rankovic

Player
Player
to se ne vidi u pov al mg i pgas jel pises vezanim rukama i govoris da je majmun mislim
kao prvo sto kazes za mg to jeste istina, sto se tice pg-a ja pisem komadu za paljenje kamerice i adminu to nema nikakve veze sa rp-om jer ja to radim zbog sebe jer su oni mnogo toga pogresili,a na snimku se jasno cuje sta je sve igrac 4066 meni pricao i kako me je psovao.

Milos Rankovic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti zalbu,

Molio bi da se dostavi POV od pocetka situacije

Rok 6h
Nazalost ne posedujem snimak pre toga vec samo ovo sto je u POV-u, svakako ja mislim da se na snimku jasno vidi krsenje pravila gde sam vezan sa puskom u ruci i vuku me sa istom, a takodje mi nisu ocitana prava i nisu mi dali advokata cak ni mog privatnog.Tako da ja mislim da ne trebate da ih stitite vec da ih kaznite jer ako svakome popustate nemojte da se cudite sto je ovakav roleplay.Hvala

Status
Not open for further replies.
Top Bottom