Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

roniiii

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Pavle
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-12h
5. Vaš Discord: ro.ni_
6. Vaše ingame ime: Roni Notar
7. Vaš ID: 67782

Dodatne informacije

1. Lider za: Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Pored svojih sposobnosti, imam i tim iskusnih igraca koji su vec duze vreme aktivni u crime-u i koji bi mi pomogli da unapredim organizaciju.

2.2 Smatram da sam kvalifikovan za vodjenje Marabunte jer posedujem sve osobine lidera potrebne za uspesnu organizaciju; nisam toksican, pravedan sam, uvek sam spreman da posvetim vreme bilo kojem clanu organizacije, aktivan sam, smiren u stresnim situacijama i imam odlicne komunikacijske veštine.

2.3 Zelim da iskoristim ovu priliku da postanem lider kako bih stekao nova iskustva i testirao svoje sposobnosti u vodjenju organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Opsti savjeti

Kao lider Marabunte, uveo bih mnoge promene. Smatram da je trenutno previse lako dostici rank 11 u crime-u, pa bih poostrio mere. Aktivirao bih ghetto robanje, rat za naoruzanje i podmornicu. Kada FIB zapocne raciju na Black Marketu, odmah bismo reagovali da je odbranimo. Takodje, imao bih specijalna zaduzenja, kao sto su graffiti tim i ghetto cleaneri. Redovno bismo organizovali FZ raidove, a kod talaca bismo se fokusirali na otmicu visokih cinova, pa cak i lidera drzavnih organizacija. Planirali bismo i redovne upade u NG da ukrademo kamione, kao i presretanja na autoputevima kako bismo robali SAHPovce.

3.2 Kriterijum za ulazak

13 Godina OOC
5 Godina IC
Poznavanje osnovnih pravila roleplay-a i grand-a

3.3 RANKOVI

13 El Supremo
12 Padrino
11 Don
10 Jefe
9 Turfer
8 Subjefe
7 Ghetto Cleaner