Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
24005
Date of violation
Mar 15, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/n0dRhERz-KU

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Sve u POV-u, opet ista familija koja je izgubila neformalnu zbog krsenja pravila grada i nakon toga opet 2x bila kao familija kaznjena za krsenje pravila i dalje nastavljaju.
Ulaze izlaze iz dvorista, baitaju stalno po cjele dane pa se nadam da ce napokon biti kaznjeni...

Te1caa

👍🏻
Player
Sve u POV-u, opet ista familija koja je izgubila neformalnu zbog krsenja pravila grada i nakon toga opet 2x bila kao familija kaznjena za krsenje pravila i dalje nastavljaju.
Ulaze izlaze iz dvorista, baitaju stalno po cjele dane pa se nadam da ce napokon biti kaznjeni...
umesto sto ovo kacis bolje idi kupi municiju trebace ti 😉

Cezar Reyli

Cezar Reyli ;)
Player
samo ti nastavi nista ti ne pomaze brate ko prvo niko te ne voli ceo server te sprda ti i sam znas al si glup pravis se ko da si bog al si smece mene oces da namestis za ban i za warn samo a sam neznas pravila servera, vidimo se uskoro brate stay tune martin ti otisao vec na bahame ja cu te sredit za dubai da se provozas samo sacekaj i uzivaj svaki dan sve blizi sam.

LukaJo

Player
Player
opet jaki plaky po forumu

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
samo ti nastavi nista ti ne pomaze brate ko prvo niko te ne voli ceo server te sprda ti i sam znas al si glup pravis se ko da si bog al si smece mene oces da namestis za ban i za warn samo a sam neznas pravila servera, vidimo se uskoro brate stay tune martin ti otisao vec na bahame ja cu te sredit za dubai da se provozas samo sacekaj i uzivaj svaki dan sve blizi sam.
Za pocetak se nauci pisati, a kao drugo jedino tko me ne voli i tko ima protiv mene nesto i sa zalbama na forumu i sa svime ste vi iz reylija ili tocnije ti sa fejk forum naloga...

Uz vas me jos ne vole ljudi koji su bili kod mene u fam i nisu se ponasali kako treba pa su kikani...

Toliko od mene, neda mi se odgovarati dalje, pisite sta hocete.

Te1caa

👍🏻
Player
Za pocetak se nauci pisati, a kao drugo jedino tko me ne voli i tko ima protiv mene nesto i sa zalbama na forumu i sa svime ste vi iz reylija ili tocnije ti sa fejk forum naloga...

Uz vas me jos ne vole ljudi koji su bili kod mene u fam i nisu se ponasali kako treba pa su kikani...

Hahahahahahah izvini boss nismo te prepoznali ahahhaahahha

Cezar Reyli

Cezar Reyli ;)
Player

kako drugo nauci da pucas kako trece nisam ja jaki ili martin da pravim fake acc na forumu ili da koristim magice ruke pa da se plasim od nekoga ja sam ti direktan mene boli k za sve posebno za ti sta mislis da sam ja iza njih acc slobono kaci imas sve al nista ne nece uspeti jer si glup ko k i tako ces ostati jbg to su geni jer mislis da si neki a si zapravo kurcina kad se sporedis sa mene i sam znas ko sam i nemoram da ti ponavljam od sutra igracemo drugacije posto si ti tako hteo da igramo kuca ja da budem tata a ti mama naravno a sad idi da se smiris za amo car doniracu ti ja municiju i trazi dokaze da me kacis mozda uspes HAHAHA

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Samo da jos napomenem i da se proba i to nekako uvaziti, ista ta porodica Reyli nakon izgubljene neformalne i dalje krse pravila grada, te ima sljedece kazne kao familija:

Nadam se da ce se netko pozabaviti sa ovim problemom grada zvanim REYLI.

Te1caa

👍🏻
Player
Samo da jos napomenem i da se proba i to nekako uvaziti, ista ta porodica Reyli nakon izgubljene neformalne i dalje krse pravila grada, te ima sljedece kazne kao familija:

haahahahahahahah obsednut si brajko idi radi nesto u zivotu ne da visis na kompu 24/7

Te1caa

👍🏻
Player

Prvi puštaš “muda” a onda kad ti neko vrati odma kmeeeeee

Top Bottom