Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Marabunta Grande I Maksi Lee

Maksi1088

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Maid
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona:( GMT +1)
4. Prosjek online po danu: 3-6H
5. Vaš Discord: atvmaid
6. Vaše ingame ime: Maksi Lee
7. Vaš ID:
52909

Dodatne Informacije

1.Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1.1 Imam puno drugara koji bi samnom vodili organizaciju. Cilj bi mi bio stvoriti dobru veliku zajednicu unutar genga.Vizija mi je da sve radimo timski i strateski.Od pocetka mog igtanja na ovom projektu najvise sam provodio u gang organizacijama i bio sam HC vise puta volio bih postati lider.Imam iskustvo kako organizacije funkcionisu u rpu.

1.2 Vec imam spremnu ekipu koja bi aktivno pravila talacke, GS, 24/7, sa ostalim crime organizacijama bih organizovao iste, i doveli bi crime na visi nivo, state bi nas molio da prestanemo.

1.3Nijedan moj clan nece biti toksican o tome ce se drzati striktna disciplina

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

-
Podici kriterijume za ulazak u organizaciju kako bismo osigurali da su svi članovi posvećeni RP-u i pravilima servera. Manje fokus na brojnost, a više na kvalitet interakcija unutar i van organizacije.

-Imao bih iskusnu turf ekipu kao i graffit team koji znaju sta rade i slusaju naredjenja Turf leadera i Graffiti Team Leadera

-Na FZ raidovima bi pokušao osvojiti, a ne samo startati i otići ko većina organizacija.

-Imao bi zamjenike koji bi znali sve od zakazivanja turfova pa do rađenja aktivnosti.

-Uveo bih sistem nagradjivanja za clanove koji se ističu kvalitetnim RP-om, lojalnošću i zalaganjem. To moze motivisati clanove da se više trude i da budu deo zajednicke price.

-Imacu iskusne ljude koji ce super voditi ovu org i ispitivati svakog coveka za istu.

Rankovi:

13. Blue Boss
12. Co-Boss
11. Scarface
10. Legend
9. Turfer
8. Ghetto Killer
7.Graffiti Team Leader
6. Graffiti Team
5. Ghetto Maniac
4. Hooligan
3. Street Soldier