Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Marabunta Grande | Aleksa NoMercy

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lex Voltic

Player
Player
Informacije
Vaše ime IRL: Aleksa Jelović
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosječno vrijeme online po danu: 5-6 sati
Vaš Discord username: aleksaje
Vaše ingame ime (IC): Aleksa NoMercy
Vaš server ID: 18161
Dodatne informacije
Za koju organizaciju se prijavljujete za lidera?
Blood Street Gang
Zašto želite biti lider ove organizacije?
Razlog 1: Iskustvo u vođenju timova – Imam dugogodišnje iskustvo u vođenju organizacija na raznim RolePlay serverima. Smatram da mogu organizovati ekipu na efikasan način i održati red u organizaciji.
Razlog 2: Poznavanje RolePlay pravila – Dobro razumem pravila i dinamiku RolePlay-a, što može doprineti kvalitetnom razvoju priče organizacije.
Razlog 3: Strast za igranjem kriminalnih uloga – Volim izazove koje donosi vođenje gang organizacije i smatram da mogu obogatiti iskustvo na serveru kroz kvalitetan RP.
Vaša vizija za organizaciju:
Moja vizija za "Bloodse" je da budemo organizovan i moćan gang koji se fokusira na realističan i kreativan RolePlay. Planiram uvesti jedinstvene priče, uključiti članove u donošenje odluka i razvijati odnose sa drugim organizacijama kroz pregovore, saveze ili sukobe, sve u skladu sa RP pravilima.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a na serveru:
Uvesti redovne RP evente koji uključuju organizacije i civile.
Podsticati međusobnu saradnju i konflikt između organizacija kroz priče koje će doprineti zajedničkoj zabavi.
Fokusirati se na obuku novih članova kako bi razumeli važnost kvalitetnog RP-a i poštovanja pravila servera.
(Spreman sam preuzeti odgovornost i posvetiti svoje vreme kako bi organizacija bila primer na serveru.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom