Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
23624
Players nickname
Steven_Stankovic
Administrators nickname
Teodor Garateri
Date
May 5, 2022
Time
17:00
Proofs
nemam sve se odvilo u 10 sekundi

Stevenツ

Player
Player
Pozdrav
dosli smo u gradi i neki lik sa bmwa je stao na trotorar bez ikakvog razloga i izvadio revolver na nas i mi smo iz samoodbrane izvadili puske i ubili ga a onda je dosao teodor kada se sve zavrsilo i reko kao ja nemam vas dokaz a za njega imam vidim da ste ga ubili i ja milsim da je sve namesteno poznaju se takoda je njega spasao ono ne znam sto to rade likovi a taj lik jos laze a ovaj teodor staje jos na njegovu stranu potpuno ne fer i dobio sam demorgan za dm .
Zelim ako je opste moguce da me izbace iz demorgan jer to nisam zasluzio zbog nekog lika koji laze i admi nje na njgovoj strani .Mi nemamo dokaz gde je on izvadio pistolj na nas ali teodor kaze da je odmah dosao da vidi situaciju a kad sam ga pitao jesi video kada je izvadio revolver kaze da nije ono moze i dete od 2 goidne da provali da se poznaje sa igracem i ne znam zasto se takvi admini pustaju da rade na ovakvom serveru. I da upropascavaju sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom