Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45310
Players nickname
xxx
Suspect ID
26243
Date of violation
Mar 15, 2025
Time of violation
00;00
Proofs
https://youtu.be/YHZSpupIiO8?si=fbkDZKaMI40Aqw2k

Aleksa Alitovic

Player
Player
Dobar vece,u trenutku kada se vracam na server nailazim na 3 sahpovca koji stoje u banci u Green Zoni i pucaju ljude.Mislim da to nije uredu da koriste tu prednost na ovakav nacin ,na nacin na koji drugi igraci ne mogu da se odbrane.Ajde da razumem da sam ja pobegao u green zonu pa da me pucaju i da koriste tu prednost ali nisam ...
Svestan sam da je Prdz u toku ali svakako...Ako gresim ispravi te me , ali ja mislim da ovo stvarno nije uredu.
26243-pucao
68551-pucao
31194-pucao
Hvala na izdvojenom vremenu!

Negan Smith31194

I am Malenia. Blade of Miquella.
Player
Dobar vece,u trenutku kada se vracam na server nailazim na 3 sahpovca koji stoje u banci u Green Zoni i pucaju ljude.Mislim da to nije uredu da koriste tu prednost na ovakav nacin ,na nacin na koji drugi igraci ne mogu da se odbrane.Ajde da razumem da sam ja pobegao u green zonu pa da me pucaju i da koriste tu prednost ali nisam ...
Svestan sam da je Prdz u toku ali svakako...Ako gresim ispravi te me , ali ja mislim da ovo stvarno nije uredu.
26243-pucao
68551-pucao
31194-pucao
Hvala na izdvojenom vremenu!
Jasno na pocetku videa pise da je dozvoljeno pucanje u green zoni a ti si bio opucan van banke kad si pobegao u nju tako da si ti prekrsio sto si bezao u enterijer

Status
Not open for further replies.
Top Bottom