Pozdrav Administracijo ovaj navedeni deckic u zadnje vreme se kurci po club chatu glumi neku mafiju i krsi mnogo pravila kao sto vidite na forumu ima 4 strana i ko zna kolko jos ima ing
Approved - Fear RP I 37068
Na pov-u se jasno vidi kako robamo lika, te on nema strah za život i ne želi slušati naredbe koje mu dajemo (toxican je). Te cijelo vrijeme govori kako ga moj prijatelj pretražuje s revom u ruci no on ima papiric ako treba provjerite, samo nek se ovakvo ponašanje kazni!!! Hvala Lp!
gta5grand.com
Approved - Korupcija | 57842
Pljackali mi na kraju prodavnice radnici FIB-a i vidi se da su zaposlenici FIB-a jer su imali fib pancire i drzavno auto tj FIB auto
gta5grand.com
Approved - G.P.6.15 I Ivan Klicko
Postavljam žalbu na admina Ivana Klicka, smatram da je odluka krivo donešena, jer sam ja prvo upozorio osobu ako još jednom uđe u dvorište, on umjesto da sjedne u heli on se vrača do mene i provocia. Nakon toga ja vadim oružije i brojim mu. Ja sam mu izdao naredbu da ima 5 sekundi da izađe iz...
gta5grand.com
Approved - MK, CL | 55688, Nepoznat ID
Sve u POV. Provjeriti ID koji je zavrsio igraca
gta5grand.com
Reviewed - G.P 6.15/Nemanja Fjurii
Na povu se vidi da je parašut pao u 00 na slučaj je vrednan (na vinewod) se ne broji nego se puca kad bude xx:00 takodje umesto da igrača 47498 stavi za VDM kako se vidi u povu da me je gazio on stavlja ne dužne igrače u demorgan i daje upozorenje. I da neko vreme sam išao samo na te parašute i...
gta5grand.com
Approved - VDM | 57177
OVDE SE VIDI KAKO IGRAC 57177 DOLAZI SA BUGATIJEM TE GAZI MENE 44914 KAKO BI UZEO PARASUT
gta5grand.com
Approved - PG MG KRP | 4289 44914
Hapsenje mene od strane neiskusnih LSPD pripadnika .U kratkim crtama,hapse me navodno zbog posedovanja ilegalnih predmeta kod mene pronadjenih.Malo PG do zatvora,ne poznavanje osnovnih pravila prilikom upoznavanja mene sa mojim elementarnim ljudskim pravima,malo posle MG u celiji"vidjen u...
gta5grand.com
Approved - GP 6.15 | 44914
Sve se vidi u povu gledam video i lik se pojavljuje i govori ovo je kradja panela u 0:15 i pocinje da puca a ja bezim iz dvorista.
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.5 | 15451,51513,23798,49830
kao sto vidimo u mallo duzem klipu. Prekrsili su pravila : P.Z.Z. 1.1; FAIL RP;PG;G.P. 6.5, MG Ovako pocinje sve: ja dodjem tamo pitam jednog lika ,,kako ste" nista ruzno to se nevidi u klipu i onda dolaze nekoliko njih i ubijaju me bez brojanja ja nisam cuo brojanje ali covek tvrdi da je brojao...
gta5grand.com
Approved - Vredjanje nacionalnosti | 44914
sve se vidi u pov kaze da sam siptar kaznite decaka
gta5grand.com