Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vuk Flow

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vuk

2. Vaše godine: 13

3. Vremenska zona: GTM+1

4. Prosjek online po danu:3-4h

5. Vaš Discord: vukborojevic

6. Vaše ingame ime: Vuk Fllow

7. Vaš ID: 54393

Dodatne informacije

1. Lider za Ballas Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

• Imam visoko podeseno iskustvo u upravljanju i znam kako da identifikujem i iskoristim snage pojedinaca. Mnoge vrste ljudi rade za mene verujem u saradnju i da zajedno vodimo uspeh organizacije. Kao lider, ja cu biti tu da pružim jasnu viziju i strategiju ali i da podrzim svakog pojedinačnog clana bilo da se radi o motivisanju resavanju sukoba ili pruzanju saveta. Odgovornost i posvecenost. Uvek preuzimam odgovornost za odluke i akcije. Jer kao lider moram da budem cvrst i dosledno da budem primer drugima. Posvecen sam unapredjenju organizacije i njenoj odrzivosti. "Ballasi su da raste da stvori čvrstu strukturu i za sve.
  • Ja sam najbolja osoba za posao jer ce moja kombinacija iskustva, liderstva i posvecenosti pomoci timu da nastavi napredovati i postati veliki. Bicemo efikasni i efektivni bez obzira na izazove sa kojima se suocavamo zbog moje sposobnosti da ujedinim ljude, motivisem ljude i vodimo ih ka zajedničkom cilju. Timski duh mi je uvek bitan i osecam da možemo mnogo da uradimo zajedno nego kao jedna osoba.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Kreirajte pozadinske priče za likove – Svaki lik mora imati jasnu pozadinsku priču koja se fokusira na njihov karakter i zašto se ponašaju na određeni način. Pored poboljšanja RolePlai-a, ovo takođe pomaže likovima u interakciji sa drugima koji možda ne razumeju šta se dešava, jer imate razlog za svoje postupke i odluke. Uvežbajte komunikaciju koja je realističnija – U svakodnevnim slučajevima, naša govorna igra mora biti organska i u duhu lika. To samo znači da se kloni korišćenja zaista preko-kontekstnih reči ili fraza koje čak ni u duhu karaktera, već više kako bi ta osoba zapravo reagovala u različitim situacijama sa drugačijim jezikom i načinom govora koji odgovara tom karakteru.

Hvala na čitanju i srećno svim ostalim kandidatima!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom