sve se vidi u povu
Boki Shelby Player Player Joined Jun 16, 2024 Messages 130 Mar 17, 2025 #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zaključiti ovu žalbu. ( Dostavite POV od pocetka situacije. Rok za dostavu POV-a je 6h. ) Last edited: Mar 17, 2025
Nakon pregleda dokaza, trenutno Ne mogu zaključiti ovu žalbu. ( Dostavite POV od pocetka situacije. Rok za dostavu POV-a je 6h. )
s1monov1c Player Player Joined Feb 5, 2025 Messages 20 Mar 17, 2025 #4 Ovo je ceo pov od pocetka state objecta me ganja i hoce me da ubije a nije mi bila upaljena kamerica....
Ovo je ceo pov od pocetka state objecta me ganja i hoce me da ubije a nije mi bila upaljena kamerica....
Boki Shelby Player Player Joined Jun 16, 2024 Messages 130 Mar 17, 2025 #5 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. ( Na dostavljenom POV-u se ne vidi pocetak situacije, tako da ne mogu zakljuciti ovu zalbu. )
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. ( Na dostavljenom POV-u se ne vidi pocetak situacije, tako da ne mogu zakljuciti ovu zalbu. )