Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47262
Players nickname
Zizi Mujcik
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://carnet-my.sharepoint.com/:i:/g/personal/ivano_durin_skole_hr/EfW40yb5gVlGhSTUtl_QiOIBn-XK6QX-Rz3KT3CvX45aKA?e=pXOeyO

Zizzi Asencio

Player
Player
Želim da se iskreno izvinim zbog svog ponašanja na Grand RP serveru. Shvatam da sam svojim riječima uvrijedio administratore i na neki način narušio ugled vašeg projekta što svakako nije bilo u redu. U trenutku nisam razmišljao o posljedicama svog ponašanja, ali sada sam svjestan da sam napravio veliku grešku.

Zbog toga želim da iskažem iskreno žaljenje i da preuzmem odgovornost za svoje postupke. Admini i svi članovi zajednice zaslužuju poštovanje, a moj način komunikacije daleko je od toga. Vjerujem da je vaš projekt zaslužio mnogo više pažnje i poštovanja, a duboko mi je žao što sam doprineo negativnoj atmosferi.

Ovaj ban me je naučio važnu lekciju, i obećavam da ću u budućnosti biti pažljiviji i poštovati pravila servera, kao i sve one koji se trude da ga održavaju i unapređuju. Nadam se da ćete razmotriti moje izvinjenje i pružiti mi šansu da pokažem da mogu biti bolji član zajednice.

Hvala na razumijevanju i nadam se da ću imati priliku ponovo se pridružiti i učestvovati u igri.

S poštovanjem,
Matejito Durinito

Status
Not open for further replies.
Top Bottom