postovani administracijo.zao mi je samo sto ne mogu,tj neznam vam pokazati sadrzaj diskorda tj poruke i sve ostalo. ali ako tko hoce uvijek sam voljan to napraviti pa bi vam bilo jasno o kome se radi.i sta je sve u stanju taj napraviti... Slazem se da mu izadete u susret i da mu to odobrite.tj Mihaelu, ili ti trle limeni, ili stefanu,i neznam jos pod kojim imenom ,bit ce jos prijava od njegove strane. Ako mu ova ne uspije vjerujte bar tjedno 3x prijavljen,jer ima meilova na bacanje. koju god sam igru igrao dijeleci diskord zaslon. sve mi je sifre zamjenuo i blokirao mi igre. ostala je jos ova. kad je vi maknete konacno cu imati mira od njega...u stanju je da vam vrijeda obitelj do granica kojih vam ne mogu pisati... imao sam jos jednog takvoga istog nacina razmisljanja pa su ga kako cujem maknuli sa servera,al ja uvijek naletim na jednog takvog u pocetku ok,cime mu ne ides niz daku ...ista stvar U svakom slucaju bilo mi je ljepo igrati se na serveru. i druziti se ,jer hvala bogu nisu svi pokvareni. sa stovanjem ..