Ovaj igrac unistava i kvari evente drugim ljudima jer cheatuje jasno mu se vide aim lockovi
Evo jedan od videa gde se vidi lock
Pravila koja je prekrsio na forumu
ima jos zagarantovanih in game kazni. Osoba koja igra na ovom je zapravo Blacklistovani Igrac Ale UnbrokenStar 27878 koj je banovan za konstanto krsenje pravila sto je blacklista ovaj nalog je dobio od druga i konstano krsi pravila na njemu proverite ovo.
Evo jedan od videa gde se vidi lock
Pravila koja je prekrsio na forumu
Approved - G.P 1.1 1.4 | 56485,68278
Molim da se proveri ovaj momak. ""Idalje sam tu i idalje cekam i znam"
gta5grand.com
Approved - MG.VDM.G.P.6.15 G.P.6.8 I 34866 ,56266.56485
Igrac 34866 je bio bez svijesti i pozvao je svoje clanove iz familije preko diskorda i time je prekrsio pravilo MG Igrac 56266 je mene i kolegiu udario auto i pucao bez brojanja time je prekrsio pravilo VDM i G.P.6.15. Igra 56485 je pucao bez borijanja i radiio je anmiacije nad tijelom bez...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | ID 56485
Stojao sam kod mn u dvoristu izlazim cujem pucanj i lik mi odgurao auto i puca u njega kada sam dosao lik ubi mene.
gta5grand.com
ima jos zagarantovanih in game kazni. Osoba koja igra na ovom je zapravo Blacklistovani Igrac Ale UnbrokenStar 27878 koj je banovan za konstanto krsenje pravila sto je blacklista ovaj nalog je dobio od druga i konstano krsi pravila na njemu proverite ovo.