Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45173
Players nickname
matej whitte
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 17, 2025
Time
11:44
Proofs
https://imgur.com/a/RlMvsHd

Matej Sman

Player
Player
Ja, matej želim da izrazim svoje iskreno poštovanje prema Grand Role Play serveru, njegovoj administraciji i celoj zajednici igrača. Svestan sam da sam u prošlosti pravio greške i kršio neka pravila servera, zbog čega se iskreno izvinjavam. Moja namera nikada nije bila da narušavam pravila ili da štetim zajednici, već da uživam u igri i budem deo ovog servera na ispravan način.

Takođe, želim naglasiti da nikada ne bih namerno vređao Grand Role Play server, njegov ugled ili članove administracije. Poštujem vaš trud i rad koji ulažete u održavanje reda i kvaliteta igre i u potpunosti razumem posledice svojih postupaka.

Ovim putem vas iskreno molim za drugu šansu i mogućnost unbana. Ukoliko mi pružite priliku, obećavam da ću ubuduće poštovati sva pravila servera, igrati odgovorno i doprineti pozitivnoj atmosferi u zajednici.

Hvala vam što ste pročitali moju poruku i nadam se da ćete razmotriti moju molbu.
S poštovanjem,

MATEJ:)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom