Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lex Voltic

Player
Player
Informacije
Vaše ime IRL: Aleksa Jelović
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosječno vrijeme online po danu: 5-6 sati
Vaš Discord username: aleksaje
Vaše ingame ime (IC): Aleksa NoMercy
Vaš server ID: 18161
Dodatne informacije
Za koju organizaciju se prijavljujete za lidera?
Blood Street Gang
Zašto želite biti lider ove organizacije?
Razlog 1: Iskustvo u vođenju timova – Imam dugogodišnje iskustvo u vođenju organizacija na raznim RolePlay serverima. Smatram da mogu organizovati ekipu na efikasan način i održati red u organizaciji.
Razlog 2: Poznavanje RolePlay pravila – Dobro razumem pravila i dinamiku RolePlay-a, što može doprineti kvalitetnom razvoju priče organizacije.
Razlog 3: Strast za igranjem kriminalnih uloga – Volim izazove koje donosi vođenje gang organizacije i smatram da mogu obogatiti iskustvo na serveru kroz kvalitetan RP.
Vaša vizija za organizaciju:
Moja vizija za "Ballase" je da budemo organizovan i moćan gang koji se fokusira na realističan i kreativan RolePlay. Planiram uvesti jedinstvene priče, uključiti članove u donošenje odluka i razvijati odnose sa drugim organizacijama kroz pregovore, saveze ili sukobe, sve u skladu sa RP pravilima.
Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a na serveru:
Uvesti redovne RP evente koji uključuju organizacije i civile.
Podsticati međusobnu saradnju i konflikt između organizacija kroz priče koje će doprineti zajedničkoj zabavi.
Fokusirati se na obuku novih članova kako bi razumeli važnost kvalitetnog RP-a i poštovanja pravila servera.
(Spreman sam preuzeti odgovornost i posvetiti svoje vreme kako bi organizacija bila primer na serveru.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom