Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Admin UnBlackList last chance I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41954
Players nickname
Zaki sikter
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 18, 2025
Time
00:00
Proofs
////

Zaki Swayze

Player
Player
Postovana administracijo nedavno sam dobio Black Listu iz poznatog meni i vama razloga i ja shvatam svoju gresku ali zelim i radim na tome da dobijem ponovo priliku da dobijem administartosku poziciju i ponovo pomazem kako starijim pa tako i novim igracima na ovom predivnom projektu.
Trudio sam se oko administracije ali ne dovljno te sam uvek imao nove misli ali zbog toga snosim posledice.
Slazem se i dalje sa tim sto sam napisao Gospodinu Muji u dm jer mi to stvarno nije bitno samo zelim ponovo dobiti ovu priliku jer bi mi puno znacilo.
Mnogi su u proteklih par nedelja dobili par UnBlack Listi kako za lidera tako i za admina pa sam hteo i ja pokusati u nadi da ce mi ponovo biti pruzana prilika da pomazem igracima.
Hvala na citanju Zaki Sitker

Takodje hteo bih dodati da mogu biti previse aktivan a vidim da u ovom trenutku treba jer ima previse igraca i na taj nacin admini u ovom trenutku ne mogu sve postici tako da bih zeleo pomoci svim snagama hvala !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom