Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appel Vredjanje Projekta | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
58212
Players nickname
Marko Low
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 19, 2025
Time
00:00
Proofs
//

Marko Alcapone

Player
Player
Dragi Mujo, Abrahame naime dobio sam ban za Vredjanje Projekta, sta se desilo.

Dana 14.1.2025 godine sam okacen na forum za G.P 1.8 Zalba je bila prihvacena. Kada sam na forumu video da je zalba approved u tom trenutku su se stvari promenile. U tom trenutku sam bio potresen zbog toga sto cu dobiti ban. U tom besu i u sticaju okolnosti mahinalno sam na tiket poslao "Ovaj projekat je najgori moze ban"?
Dana 15.1.2025 sam dobio ban za G.P 1.8 I 16.1.2025 sam dobio unban. Tog dana sam usao na server i igrao normalno. Na tiket 18.1.2025 sam pozvao admina da mi okrene auto i da ga fixa naravno admin je dosao i zavrsio sta je imao. Sutradan dana 19.1.2025 pokusavam da se konektujem na server i u trenutku ulaska ja sam banovan za vredjanje projekta. Opet se vracam na stvar da sam iz besa i mahinalnosti napisao sta sam napisao. Tom porukom nisam zeleo nista lose da ucinim sebi a kamoli projektu. Nadam se da ce te razumeti moj problem i da ce te mi dati jos jednu sansu da zaigram na ovom projektu, posto su mi na njemu ostali mnogi drugari,kolege i poznanici.

Prihvatam money wipe

L.P Vas Marko Low

Status
Not open for further replies.
Top Bottom