Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

borkovv

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL
: Uros
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: urkeee66
6. Vaše Ingame ime: Uros Borkov
7. Vaš ID: 14037

Dodatne Informacije

1. Lider za.....SAHP (San Andres Highway Patrol)

2. Zašto želite biti lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 SAHP ima posebnu funkciju unutar drzave , a to je da moze patrolirati najvecim i najvaznijim delom San Andreas-a , to jest autoput . Na autoputu se dogadja vise kriminala nego bilo gde , zato sam okupio ekipu kojoj verujem i za koje mislim da su dovoljno sposobni da izvedu moj najveci cilj , da suzbijem kriminal na autoputu na maksimum .

2.2 Medju prvim mandatima SAHP-a organizacija je bila mozda cak i druga najvaznija organizacija na ovom projektu . Kako su mandati prolazili ta funkcija se postepeno smanjivala i smatram da je dosla do dna . Zato zelim opet da dignem reputaciju SAHP-u i samim time pokazem koliko je zapravo vazna organizacija.

2.3 Bio sam i suspend i lider . I kada sam bio suspend znam kako je to kada te niko ne slusa i ignorisu . U mojoj organizaciji se to nebi dogadjalo jer bi izdvojio vreme za svakog clana organizacije i objasnio mu ukoliko ima neke nedoumnice ili mu nesto nije jasno .

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 SEKTOR K9

Ova jedinica bi opet aktivirala funkciju pasa u state organizacijama . U toj jedinici bili bi specijalno trenirani ljudi koji bi prvi reagovali na sve hitne pozive bilo to pljacka automobila , bankomata , kuce... i imali bi vodecu ulogu na svim akcijama poput Talackih Situacija , Pljacki 24/7 , Gunshop-a, ...

3.2 INSPEKTORI

Ova jedinica bi imala primarnu funkciju da radi istrage nad bandama i kriminalnim porodicama . Nakon svake talacke , pljacke 24/7 i gunshop-a ova jedinica bi uzela jednog osumnjicenog na ispitivanje i jos na licu mesta zlocina bi snimala dokaze kao i na samom ispitivanju radi same kolegijalnosti prema FIB-u kako bi im dodatno olaksali .

3.3 UGOVOR SAHP , VLADA I LSPD

Vec jako dugo vremena cujemo glasine kako ce LSPD i SAHP potpisati ugovor da SAHP moze u grad i LSPD na autoput . Nazalost , to nikad nije bilo realizovano . Dao bih sve u svojoj moci da napokon sklopim i realizujem taj ugovor . Smatram da bi tim ugovorom ne samo poboljsali celokupni RP nego bi i smanjili broj kriminalaca tako sto bi mi naucili LSPD nase taktike na autoputu i oni nas njihove u gradu .

3.4 SARADNJA SA NG
Kada budem skupio dovoljan broj ljudi u organizaciji napravicu poseban cin koji ce biti zaduzen za predeo oko NG-a, ukoliko sklopim dogovor sa sadasnjim generalom kao i buducim ta jedinica ce biti namenjena takodje i za patroliranje NG-u u odredjeno vreme sto ce dosta pomoci kolegama iz NG-a .

3.5 KRITERIJUM ZA ZAPOSLJAVANJE

-Minimalno 7 godina IC
-Minimalno 14 godina OOC
-Odlicno poznavanje RP pravila
-Prethodna iskustva u STATE organizacijama

RANKOVI

30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Consultant of State Sheriff
27. Assistant State Sheriff
26. Station Commander
25. Chief of Division
24. Lieutenant (LT)
-------HIGH COMMAND--------
23. Dispatcher
22. Marshall
21. Captain Inspector
20. Captain K9 Unit
19. Sergeant (SGT)
18. Training Instructor (TI)
17. Deputy Captain Inspector
16. Deputy Captain K9 Unit
--------HIGH STAFF--------
15. Supervisor
14. Inspector
13. K9 Unit
12. Senior Sheriff Officer III
11. Senior Sheriff Officer II
10. Senior Sheriff Officer I
9. Sheriff Officer III
8. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer I
6. Probationary Sheriff
5. Towing Unit
4. Insurance Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Odsustvo

Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Odlazak sa smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U​

SRETNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA

67d617b189908441e5525462.gif

EX FAMILIES LEADER

Andrej Dele 37988

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL
: Uros
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: urkeee66
6. Vaše Ingame ime: Uros Borkov
7. Vaš ID: 14037

Dodatne Informacije

1. Lider za.....SAHP (San Andres Highway Patrol)

2. Zašto želite biti lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 SAHP ima posebnu funkciju unutar drzave , a to je da moze patrolirati najvecim i najvaznijim delom San Andreas-a , to jest autoput . Na autoputu se dogadja vise kriminala nego bilo gde , zato sam okupio ekipu kojoj verujem i za koje mislim da su dovoljno sposobni da izvedu moj najveci cilj , da suzbijem kriminal na autoputu na maksimum .

2.2 Medju prvim mandatima SAHP-a organizacija je bila mozda cak i druga najvaznija organizacija na ovom projektu . Kako su mandati prolazili ta funkcija se postepeno smanjivala i smatram da je dosla do dna . Zato zelim opet da dignem reputaciju SAHP-u i samim time pokazem koliko je zapravo vazna organizacija.

2.3 Bio sam i suspend i lider . I kada sam bio suspend znam kako je to kada te niko ne slusa i ignorisu . U mojoj organizaciji se to nebi dogadjalo jer bi izdvojio vreme za svakog clana organizacije i objasnio mu ukoliko ima neke nedoumnice ili mu nesto nije jasno .

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

3.1 SEKTOR K9

Ova jedinica bi opet aktivirala funkciju pasa u state organizacijama . U toj jedinici bili bi specijalno trenirani ljudi koji bi prvi reagovali na sve hitne pozive bilo to pljacka automobila , bankomata , kuce... i imali bi vodecu ulogu na svim akcijama poput Talackih Situacija , Pljacki 24/7 , Gunshop-a, ...

3.2 INSPEKTORI

Ova jedinica bi imala primarnu funkciju da radi istrage nad bandama i kriminalnim porodicama . Nakon svake talacke , pljacke 24/7 i gunshop-a ova jedinica bi uzela jednog osumnjicenog na ispitivanje i jos na licu mesta zlocina bi snimala dokaze kao i na samom ispitivanju radi same kolegijalnosti prema FIB-u kako bi im dodatno olaksali .

3.3 UGOVOR SAHP , VLADA I LSPD

Vec jako dugo vremena cujemo glasine kako ce LSPD i SAHP potpisati ugovor da SAHP moze u grad i LSPD na autoput . Nazalost , to nikad nije bilo realizovano . Dao bih sve u svojoj moci da napokon sklopim i realizujem taj ugovor . Smatram da bi tim ugovorom ne samo poboljsali celokupni RP nego bi i smanjili broj kriminalaca tako sto bi mi naucili LSPD nase taktike na autoputu i oni nas njihove u gradu .

3.4 SARADNJA SA NG
Kada budem skupio dovoljan broj ljudi u organizaciji napravicu poseban cin koji ce biti zaduzen za predeo oko NG-a, ukoliko sklopim dogovor sa sadasnjim generalom kao i buducim ta jedinica ce biti namenjena takodje i za patroliranje NG-u u odredjeno vreme sto ce dosta pomoci kolegama iz NG-a .

3.5 KRITERIJUM ZA ZAPOSLJAVANJE

-Minimalno 7 godina IC
-Minimalno 14 godina OOC
-Odlicno poznavanje RP pravila
-Prethodna iskustva u STATE organizacijama

RANKOVI

30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Consultant of State Sheriff
27. Assistant State Sheriff
26. Station Commander
25. Chief of Division
24. Lieutenant (LT)
-------HIGH COMMAND--------
23. Dispatcher
22. Marshall
21. Captain Inspector
20. Captain K9 Unit
19. Sergeant (SGT)
18. Training Instructor (TI)
17. Deputy Captain Inspector
16. Deputy Captain K9 Unit
--------HIGH STAFF--------
15. Supervisor
14. Inspector
13. K9 Unit
12. Senior Sheriff Officer III
11. Senior Sheriff Officer II
10. Senior Sheriff Officer I
9. Sheriff Officer III
8. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer I
6. Probationary Sheriff
5. Towing Unit
4. Insurance Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Odsustvo

Kodovi

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Odlazak sa smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U​

SRETNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA

67d617b189908441e5525462.gif

EX FAMILIES LEADER