Informacije
1. Vaše ime u RL: Uros
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: urkeee66
6. Vaše Ingame ime: Uros Borkov
7. Vaš ID: 14037
Dodatne Informacije
1. Lider za.....SAHP (San Andres Highway Patrol)
2. Zašto želite biti lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 SAHP ima posebnu funkciju unutar drzave , a to je da moze patrolirati najvecim i najvaznijim delom San Andreas-a , to jest autoput . Na autoputu se dogadja vise kriminala nego bilo gde , zato sam okupio ekipu kojoj verujem i za koje mislim da su dovoljno sposobni da izvedu moj najveci cilj , da suzbijem kriminal na autoputu na maksimum .
2.2 Medju prvim mandatima SAHP-a organizacija je bila mozda cak i druga najvaznija organizacija na ovom projektu . Kako su mandati prolazili ta funkcija se postepeno smanjivala i smatram da je dosla do dna . Zato zelim opet da dignem reputaciju SAHP-u i samim time pokazem koliko je zapravo vazna organizacija.
2.3 Bio sam i suspend i lider . I kada sam bio suspend znam kako je to kada te niko ne slusa i ignorisu . U mojoj organizaciji se to nebi dogadjalo jer bi izdvojio vreme za svakog clana organizacije i objasnio mu ukoliko ima neke nedoumnice ili mu nesto nije jasno .
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 SEKTOR K9
Ova jedinica bi opet aktivirala funkciju pasa u state organizacijama . U toj jedinici bili bi specijalno trenirani ljudi koji bi prvi reagovali na sve hitne pozive bilo to pljacka automobila , bankomata , kuce... i imali bi vodecu ulogu na svim akcijama poput Talackih Situacija , Pljacki 24/7 , Gunshop-a, ...
3.2 INSPEKTORI
Ova jedinica bi imala primarnu funkciju da radi istrage nad bandama i kriminalnim porodicama . Nakon svake talacke , pljacke 24/7 i gunshop-a ova jedinica bi uzela jednog osumnjicenog na ispitivanje i jos na licu mesta zlocina bi snimala dokaze kao i na samom ispitivanju radi same kolegijalnosti prema FIB-u kako bi im dodatno olaksali .
3.3 UGOVOR SAHP , VLADA I LSPD
Vec jako dugo vremena cujemo glasine kako ce LSPD i SAHP potpisati ugovor da SAHP moze u grad i LSPD na autoput . Nazalost , to nikad nije bilo realizovano . Dao bih sve u svojoj moci da napokon sklopim i realizujem taj ugovor . Smatram da bi tim ugovorom ne samo poboljsali celokupni RP nego bi i smanjili broj kriminalaca tako sto bi mi naucili LSPD nase taktike na autoputu i oni nas njihove u gradu .
3.4 SARADNJA SA NG
Kada budem skupio dovoljan broj ljudi u organizaciji napravicu poseban cin koji ce biti zaduzen za predeo oko NG-a, ukoliko sklopim dogovor sa sadasnjim generalom kao i buducim ta jedinica ce biti namenjena takodje i za patroliranje NG-u u odredjeno vreme sto ce dosta pomoci kolegama iz NG-a .
3.5 KRITERIJUM ZA ZAPOSLJAVANJE
-Minimalno 7 godina IC
-Minimalno 14 godina OOC
-Odlicno poznavanje RP pravila
-Prethodna iskustva u STATE organizacijama
RANKOVI
30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Consultant of State Sheriff
27. Assistant State Sheriff
26. Station Commander
25. Chief of Division
24. Lieutenant (LT)
-------HIGH COMMAND--------
23. Dispatcher
22. Marshall
21. Captain Inspector
20. Captain K9 Unit
19. Sergeant (SGT)
18. Training Instructor (TI)
17. Deputy Captain Inspector
16. Deputy Captain K9 Unit
--------HIGH STAFF--------
15. Supervisor
14. Inspector
13. K9 Unit
12. Senior Sheriff Officer III
11. Senior Sheriff Officer II
10. Senior Sheriff Officer I
9. Sheriff Officer III
8. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer I
6. Probationary Sheriff
5. Towing Unit
4. Insurance Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Odsustvo
Kodovi
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Odlazak sa smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
1. Vaše ime u RL: Uros
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-8h
5. Vaš Diskord: urkeee66
6. Vaše Ingame ime: Uros Borkov
7. Vaš ID: 14037
Dodatne Informacije
1. Lider za.....SAHP (San Andres Highway Patrol)
2. Zašto želite biti lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 SAHP ima posebnu funkciju unutar drzave , a to je da moze patrolirati najvecim i najvaznijim delom San Andreas-a , to jest autoput . Na autoputu se dogadja vise kriminala nego bilo gde , zato sam okupio ekipu kojoj verujem i za koje mislim da su dovoljno sposobni da izvedu moj najveci cilj , da suzbijem kriminal na autoputu na maksimum .
2.2 Medju prvim mandatima SAHP-a organizacija je bila mozda cak i druga najvaznija organizacija na ovom projektu . Kako su mandati prolazili ta funkcija se postepeno smanjivala i smatram da je dosla do dna . Zato zelim opet da dignem reputaciju SAHP-u i samim time pokazem koliko je zapravo vazna organizacija.
2.3 Bio sam i suspend i lider . I kada sam bio suspend znam kako je to kada te niko ne slusa i ignorisu . U mojoj organizaciji se to nebi dogadjalo jer bi izdvojio vreme za svakog clana organizacije i objasnio mu ukoliko ima neke nedoumnice ili mu nesto nije jasno .
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
3.1 SEKTOR K9
Ova jedinica bi opet aktivirala funkciju pasa u state organizacijama . U toj jedinici bili bi specijalno trenirani ljudi koji bi prvi reagovali na sve hitne pozive bilo to pljacka automobila , bankomata , kuce... i imali bi vodecu ulogu na svim akcijama poput Talackih Situacija , Pljacki 24/7 , Gunshop-a, ...
3.2 INSPEKTORI
Ova jedinica bi imala primarnu funkciju da radi istrage nad bandama i kriminalnim porodicama . Nakon svake talacke , pljacke 24/7 i gunshop-a ova jedinica bi uzela jednog osumnjicenog na ispitivanje i jos na licu mesta zlocina bi snimala dokaze kao i na samom ispitivanju radi same kolegijalnosti prema FIB-u kako bi im dodatno olaksali .
3.3 UGOVOR SAHP , VLADA I LSPD
Vec jako dugo vremena cujemo glasine kako ce LSPD i SAHP potpisati ugovor da SAHP moze u grad i LSPD na autoput . Nazalost , to nikad nije bilo realizovano . Dao bih sve u svojoj moci da napokon sklopim i realizujem taj ugovor . Smatram da bi tim ugovorom ne samo poboljsali celokupni RP nego bi i smanjili broj kriminalaca tako sto bi mi naucili LSPD nase taktike na autoputu i oni nas njihove u gradu .
3.4 SARADNJA SA NG
Kada budem skupio dovoljan broj ljudi u organizaciji napravicu poseban cin koji ce biti zaduzen za predeo oko NG-a, ukoliko sklopim dogovor sa sadasnjim generalom kao i buducim ta jedinica ce biti namenjena takodje i za patroliranje NG-u u odredjeno vreme sto ce dosta pomoci kolegama iz NG-a .
3.5 KRITERIJUM ZA ZAPOSLJAVANJE
-Minimalno 7 godina IC
-Minimalno 14 godina OOC
-Odlicno poznavanje RP pravila
-Prethodna iskustva u STATE organizacijama
RANKOVI
30. State Sheriff
29. Deputy State Sheriff
28. Consultant of State Sheriff
27. Assistant State Sheriff
26. Station Commander
25. Chief of Division
24. Lieutenant (LT)
-------HIGH COMMAND--------
23. Dispatcher
22. Marshall
21. Captain Inspector
20. Captain K9 Unit
19. Sergeant (SGT)
18. Training Instructor (TI)
17. Deputy Captain Inspector
16. Deputy Captain K9 Unit
--------HIGH STAFF--------
15. Supervisor
14. Inspector
13. K9 Unit
12. Senior Sheriff Officer III
11. Senior Sheriff Officer II
10. Senior Sheriff Officer I
9. Sheriff Officer III
8. Sheriff Officer II
7. Sheriff Officer I
6. Probationary Sheriff
5. Towing Unit
4. Insurance Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Odsustvo
Kodovi
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Odlazak sa smene
10-8 - Dolazak na smenu
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
SRETNO SVIM OSTALIM KANDIDATIMA