Deckic nije bas cist krsi mnogo opasnih pravila deckic ima 10 strana na forumu ko zna kolko jos ing
Link likovog foruma 10 strana cistih Search results for query: 29421
Draga Administracijo ovaj momak je na ovoj zalbi prvi put dobio konstatno krsenje pravila od strane Gospodina Abrahama on je reko da ako nastavi nakon toga krsiti pravila da ce biti veca kazna naravno covek je nakon toga nastavio opet krsiti opasna pravila nabio je vec 3-4 strane na forumu a lik ima 10 strana na forumu tako da se ovaj bozobrazluk treba kazniti
Link likovog foruma 10 strana cistih Search results for query: 29421
Draga Administracijo ovaj momak je na ovoj zalbi prvi put dobio konstatno krsenje pravila od strane Gospodina Abrahama on je reko da ako nastavi nakon toga krsiti pravila da ce biti veca kazna naravno covek je nakon toga nastavio opet krsiti opasna pravila nabio je vec 3-4 strane na forumu a lik ima 10 strana na forumu tako da se ovaj bozobrazluk treba kazniti
Approved - Konstantno kršenje pravila | 29421
Zamolio bih da se ovaj igrač žestoko kazni zbog konstantih kršenja pravila. Ovoliko djela nema ni Branko Čopić https://gta5grand.com/forum/threads/516586/#post-1879496 https://gta5grand.com/forum/threads/516603/ https://gta5grand.com/forum/threads/504116/#post-1834325...
gta5grand.com
Approved - fail-rp pg | 29421
covek nije cuo sa roleplay - simlaciju stvarnog zivota sve se vidi
gta5grand.com
Approved - VDM,G.P 3.1,P.D 1.2 | 20122,28842,29421
Sve se vidi u POV-u. Zahtevam FAM WARN i plus na istoj luci krese previlo P.D 1.6 koju je postavio moj drug bice ispod. VDM - namerno udaranje da bi skinuo pancir nije slucajno jel se nije ni izvinio niti nista krenu da se sladja. G.P 3.1 - Vrijeđanje osobe (OOC) strogo je zabranjeno | Utišajte...
gta5grand.com
Approved - NON RP + DM ID 1079, 29421
Dosao sam sa drugom da uzmemo drug iz zatvora... trebalo mu je josh 2 minuta da izadje , dosli neki random likovi sa pushkame poceli su da pucaju u svi sto udju i vo policajce koji su bili vraboteni. Rokali su se sa njima, zalutani metci iscedili mi HP , dosao neki pametan lik zaredio mi ceo...
gta5grand.com
Approved - FearRP I ID:29421
radi fir plus mg, jer ceka svoje da dodju koji konstantno dolaze jedan po jedan i pucaju
gta5grand.com
Approved - Pogresna donesena odluka/Korumpiranost | Semir Ryze
Lik je namerno odbio zalbu, jer ovaj ID 29421 mu je drug, mozete to sami i da proverete po zalbama i po logovima. Nije to ljepo to sa njegove strane da stiti svog druga i da ga ne kaznjeva. Zelim admin da bude kaznen, jer sutrda uradice to opet za negov drug. U glavno lik je bio vezan i se cuje...
gta5grand.com
Approved - CR | 29421
gta5grand.com
Approved - P.Z.Z 1.1 | 29421
Sve u POV-U. Zamolio bi svaki off top komentar da se kazni!
gta5grand.com
Approved - Mass RuleBreak I ID: 30067 ID: 29421 ID: 36336
Pljackanje u GZ P.z.z 1.1 Pg Mg Pregledati sve lagano a poslije ove dolazi jos jedna zalba za Neadekvatno Ponasanje
gta5grand.com
Approved - CR | 26421
Sve se vidi u pov ceo dan baituju ng decko ima 8 strana na forumu regulisite to vise ne moze ovako sa njim.
gta5grand.com
Approved - Fail RP I 0000
Govore ljudima da me ne dizu usred grada, te se ne boje Fiba... POV sam startao snimat kada sam umro
gta5grand.com