Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Miloš
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: maree.biber
6. Vaše ingame ime: Mare Biber
7. Vaš ID: 63857

Dodatne informacije

1. Lider SAHP (San Andres Highway Patrol)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Želim biti lider ove organizacije iz razloga što sam već dugo u State-u i odlicno znam sva pravila grada i zakonik.

-U svim mandatima u kojima sam bio sam uvek sam bio HC i vremenom sam dobio zelju da ja budem lider neke organizacije jer mislim da mogu ispuniti sve uslove kako bih bio jedan sjajan lider.

-Mislim da sam ja pravi lider za ovu organizaciju ne samo što sam aktivan tokom dana već zato što već imam spremne ljude i posedujem autoritet koji može da dokaže svima da ova organizacija nije za potcenjivanje,nego da je čak u rangu sa svim ostalim organizacijama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-K9 jedinica-

-Ova jedinica će imati specifičnu funkciju.Ova jedinica je u obavezi da ide na polje konoplja i borbu protiv kanabisa i ostalih narkotika.Kako bi im bilo lakše posedovace pse tragače i posebna vozila pomoću kojima će im posao biti lakši.

-SWAT-

-SWAT je takodje jos jedna jedinica ali za razliku od K9 ona nece ici na kanabis vec ce biti u obavezi da ide na sve opasne akciie kao sto su: (pljačke bankomata,pljačka kuće,pljačka prodavnice,talačke situacije kao i svi lokali i globali)…
Ova jedinica će zahtevati ozbiljne i utrenirane ljude kako bi mogli da izvrse zadatak kako dolikuje.Imace posebna oklopna vozila i helikoptere.

-Pomoć NG-u-

-Zbog velikih upada u NG i pokušaja kradje kamiona ja bih svaki dan poslao nekoliko svojih čoveka da pomažu ljudima na kapiji kako bi se upadi i kradje smanjili.Naravno sve bih to pre dogovorio sa Generalom ali mislim da bi se i njemu to svidelo_Ovim postupkom će biti mnogo teže kriminalcima da upadnu u vojnu bazu i ukradu kamione.

-Patrole-

-Mislim da su patrole mnogo manje aktivne nego što treba i mislim da su s razlogom tu.Ljudi koji budu bili zaduženi za patrole biće u obavezi da samo to rade jer se najvise kriminala dešava baš po SAHP-ovom području i patrole bi to rešile.Mnogi ljudi kada dobiju čin koji je samo za patrole oni misle da im je to kazna a to je ustvari jedan od najbitnijih činova.

-Kriterijumi za zapošljavanje-

-Minimum 10 godina u gradu;
-Minimum 15 godina ooc;
-Sve moguće dozvole sem advokatske licence;
-Prethodno radno iskustvo u State-u;
-Bez tetovaža na licu i šakama;

-Činovi-
  1. Suspend
  2. Patrol Oficer I
  3. Patrol Oficer II
  4. Patrol Oficer III
  5. K9 Junior
  6. K9 Senior
  7. K9 Deputy Captain
  8. K9 Captain
  9. SWAT Cadet
  10. SWAT Sergeant
  11. SWAT Deputy Commander
  12. SWAT Commander
  13. Lieutenant
  14. Chief of Staff
  15. Assistent of Sheriff
  16. Deputy State Sheriff
  17. State Sheriff
-Kodovi-

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.

10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom

Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

Status