Dobar dan draga administracijo molim da se ovaj covek kazni ima preko 120 dana ban mnogi su imali po dosta manje pa su ban dobijali molim da se igrac kazni.
Approved - G.P 1.1 I 8987
Znam da mu je drug ulazio na acc kako bi mu ostavljao anti afk i skupljao profit s biznisa i radio aktivnost. Jer sam ja bio kaznjen za to jer nisam znao zelim da on koji je znao za to pravilo ode da se ohladi malo. ;) zamolio bih administraciju da mu provjere te logove i ip adrese s kojih je...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 | 73053
pucao je izvan geto zone. ja sam ga pucao al ga nijednom nisam pogodio hteo sam da ga namamim da dodjem do njega da mu vidim ID
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 I 8987
Blejim random spremam se za parasut dolazi lik broji 5 sekundi da se maknem sa parasuta a parasut udaljen cca 50 metara i nema razlog da mi broji tu gdje se nalazim, kao drugo izado je zahtjev da se pomjerim od tamo ja sam krenuo ispunjavat njegov uslov el ja nemogu za 5 sekundi nestat od tamo i...
gta5grand.com
Approved - G.P 6.15 / 8987
Sve u povu momak me puca makar odlazim i puca na odbrojao je do 2 i pucao nit mi je izdao uslov sta da napravim nego samo rekao imas 5 sekundi.
gta5grand.com
Approved - Generalno Pravilo 6.15 + MK I 8987
Opet stavljam na forum, osjecam se jadno, kao neki sto zive od foruma ali jebiga kad ne mozes igrat normalno radi pojedinaca.. Provjerite logove i vidjet cete da je neki ID (neki njegov vjerojatno) dovrsio ID 8987. Kolega Bogdan i ja samo zelimo osigurat gradjanima miran zivot..
gta5grand.com