Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
70238
Players nickname
crni amigos
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Mar 20, 2025
Time
16:00
Proofs
https://imgur.com/5fmNHzk

crni amigos

Player
Player
zalba na admna Nikola armani kaznio me je za UB postavljanje masine za stanpanje novca u zidu ali ja sam video da sam postavio krivo masinu i slao sam tikete administraciji da dodje neko kod mene slao sam tri puta medjutim niko nije dosao u jednom momentu sam samo video da sam kaznjen molim vas nek mi se ukine kazna jer sam zvao administraciju vise puta pre ove kazne zvao sam da bi uklonili molim vas uklonite kaznu hvala molim vas uklonite mi ovo sto pre

crni amigos

Player
Player
zalba na admna Nikola armani kaznio me je za UA postavljanje masine za stanpanje novca u zidu ali ja sam video da sam postavio krivo masinu i slao sam tikete administraciji da dodje neko kod mene slao sam tri puta medjutim niko nije dosao u jednom momentu sam samo video da sam kaznjen molim vas nek mi se ukine kazna jer sam zvao administraciju vise puta pre ove kazne zvao sam da bi uklonili molim vas uklonite kaznu hvala molim vas uklonite mi ovo sto pre

crni amigos

Player
Player
zalba na admna Nikola armani kaznio me je za BA postavljanje masine za stanpanje novca u zidu ali ja sam video da sam postavio krivo masinu i slao sam tikete administraciji da dodje neko kod mene slao sam tri puta medjutim niko nije dosao u jednom momentu sam samo video da sam kaznjen molim vas nek mi se ukine kazna jer sam zvao administraciju vise puta pre ove kazne zvao sam da bi uklonili molim vas uklonite kaznu hvala molim vas uklonite mi ovo sto pre IZVINJAVAM SE za ove poruke al ne umem drukcije ispravit oprostite

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

Provjerio sam i jeste 3 puta zvali i niko nije dosao , odmah ste pokusali ispraviti gresku , samim time kazna skinuta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom