Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Mar 20, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/973856/

Jakii Sopranoo

Player
Player
Aldine razumijem i znam da trebam imati POV, ali ovo je bila bezazlena situacija u kojoj moj POV nije presudan, nego je njih zanimalo kako smo enterali jer smo stigli prije njih u interijer.
Taj POV su dobili i smatram da je ban od 30 dana jako velika kazna s obzirom na cjelokupnu siutaciju.
Nisam nikoga ubio na neki sumnjiv nacin pa da se izvlacim da nemam POV, niti je igrac koji je okacio POV request trazio POV kako sam ga ubio nego kako smo enterali i taj su POV i dobili.
Ukoliko mi se kazna ne moze ukloniti trazio bi bar da se smanji koliko god je to moguce i jos sam kres log dostavio i pristajem na bilo kakav PC chack.
Ne shvatljivo mi je da kao lider jedne familije koja je u top 20 i uzornog je ponasanja(bez i jednog warna od pocetka), aktivna i brinemo se o novim clanovima koje uvodimo u ovaj projekt, da dobijem jednaku kaznu kao i netko tko koristi cheat i kad ga se ulovi samo kaze da nema POV i tjt.

Nadam se i vjerujem da mi se kazna moze oprostiti, ako ne u potpunosti bar da se smanji,
Lijep pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom