Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64688
Players nickname
Legionar King
Administrators nickname
Armani P
Date
Mar 20, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/BX1NoFB1LhU

Legionar_King

Player
Player
Postovana Administracio, zelim jos jednom da se izvinim ako je ovo spam samo sad sad spremio video cele situacije. Jos jednom se izvinjavam decku i ako je on prihvatio zalbu. Tako se nadam da ce te i vi ovu. Ljudi stvarno mi je zao i to ponavljam po ko zna koji put. Zeleo bi stvarno da se vratim u grad i uzivam u igri. napravio sam gresku i kajem se zbog nje. Ljudi kao ovo mi je jedini izduvni ventil koji me smiri molim vas pustite me da igram. Svi koje sam upoznao u gradu do sad mogu vam potvrditi da sam dobar momak i koliko pomazem drugima. Svako ce vam dati pozitivan komentar neki za mene sigurno. Kao imam 27 godina u RL i igram ovo kako bi se smirio i svoje misli prebacio na neko mirnije mesto sto je ustvari za men GRAND. Uplatio sam premium plus radim ga na max stvarno i uuzivam u svakom detalju ovog servera. Opet molim svu administraciju da pogledaju i kazu mi svoje misljenje jer se osecam jako lose i voleo bi da nastavim da igram sa drustvom u normalnoj atmosveri.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom