Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za Lifeinvader | Ognjen Bwubob

Ognjen Bwubob

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: tajson._.
6. Vaše ingame ime: Ognjen Bwubob
7. Vaš ID: 27712

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Voditi organizaciju kao što je Lifeinvader predstavlja izazov u smislu koordinacije različitih sektora i timova. Ova pozicija omogućava mi da unapredim svoje sposobnosti u menadžmentu, donošenu strateških odluka i vođenju timova.

2.2 Dugo sam u ovoj organizaciji te znam i kako radi, nakon ovolikog vremena provedenog u ovoj organizaciji mislim da sam i spreman voditi istu sa mojim timom koji bi držali uspešna 2 mandata.

2.3 Lifeinvader nudi priliku za rad u dinamičnom okruženju, sa različitim timovima i kreativnim stručnjacima. Kroz vođenje organizacije, imao bih priliku da sarađujem sa talentovanim pojedincima iz različitih oblasti, što bi omogućilo sticanje novih perspektiva i razmena ideja koje će unaprediti rad organizacije i projekata koje realizujemo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj predlog za ovu organizaciju je to što bi održavao mnogo zanimljivih događaja u kojima bi svi uživali poput: Car Show, Talent Show, Interview sa raznim licima kao što je i pre bilo ponekad. Dao bi svima šansu da probaju i da postanu deo našeg tima. Imao bi različite sektore timova poput: Oglasa, Obezbeđenja itd.

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima.​

Top Bottom