1. Vaše ime u RL: Nesad
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: Nesad Jahic #7062
6. Vaše Ingame ime: Nesadd Jahicc
7. Vaš ID: 3907
Dodatne Informacije
1. Lider za: LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Lifenvader je veoma dobra organizacija pogotovo u našem gradu, također je veoma važan za marketing i zabavu.
Svjestan sam kako LI funkcioniše, imam dosta iskustva
Vidim da LI ima dosta dobrog RP ali se ne iskorištaje i ne koristi, dosta bih aktivirao LI tako da bih i aktivirao samu platformu (discord) kao i u gradu.
Smatram da mogu inspirisati uposlenike i motivirati za profesionalan rad u LI
Cilj mi je podići nivo ozbiljnosti organizacije LI
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Uveo bih da svaki radnik može da dane svoje neko mišljenje i ideje
Organizovao bih specijalizovane odseke unutar organizacije, gde bi svaki član imao jasno definisane zadatke. To bi obuhvatilo
-Intervjuisanje lidera i uticajnih ličnosti u gradu
-Snimanje reportaža za CityNews
-Žiri za različite događaje i takmičenja
Planirao bih da redovno nagrađujem radnike bonuse i drugim podsticajima, kako bi se povećala motivacija i radna atmosfera unutar organizacije.
Svi ne aktivni radnici koji nemaju dobro opravdanje (odsustvo) snositi će odrećene mjere, kako bi organizacija bila aktivna
Uveo bih nove sektore
Uveo bih kriterium za oglase koji se mora ispoštovati kako ne bih bilo mnogo oglasa u redakciji.
Uveo bih da uposlenici trebaju više komunicirati s građanima I pratiti aktuelna dešavanja
Uveo bih da uposlenici više komuniciraju s poznatim osobama kao i sa liderima drugih organizacija
Smatram da bi bilo korisno organizovati češće događaje poput CarShow-a, TalentShow-a i drugih IC aktivnosti koje bi omogućile članovima da se opuste, zabave i pokažu svoje talente.
Hvala na čitanju moje prijave.
Nesad Jahic
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8-10h
5. Vaš Diskord: Nesad Jahic #7062
6. Vaše Ingame ime: Nesadd Jahicc
7. Vaš ID: 3907
Dodatne Informacije
1. Lider za: LifeInvader
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Lifenvader je veoma dobra organizacija pogotovo u našem gradu, također je veoma važan za marketing i zabavu.
Svjestan sam kako LI funkcioniše, imam dosta iskustva
Vidim da LI ima dosta dobrog RP ali se ne iskorištaje i ne koristi, dosta bih aktivirao LI tako da bih i aktivirao samu platformu (discord) kao i u gradu.
Smatram da mogu inspirisati uposlenike i motivirati za profesionalan rad u LI
Cilj mi je podići nivo ozbiljnosti organizacije LI
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Uveo bih da svaki radnik može da dane svoje neko mišljenje i ideje
Organizovao bih specijalizovane odseke unutar organizacije, gde bi svaki član imao jasno definisane zadatke. To bi obuhvatilo
-Intervjuisanje lidera i uticajnih ličnosti u gradu
-Snimanje reportaža za CityNews
-Žiri za različite događaje i takmičenja
Planirao bih da redovno nagrađujem radnike bonuse i drugim podsticajima, kako bi se povećala motivacija i radna atmosfera unutar organizacije.
Svi ne aktivni radnici koji nemaju dobro opravdanje (odsustvo) snositi će odrećene mjere, kako bi organizacija bila aktivna
Uveo bih nove sektore
Uveo bih kriterium za oglase koji se mora ispoštovati kako ne bih bilo mnogo oglasa u redakciji.
Uveo bih da uposlenici trebaju više komunicirati s građanima I pratiti aktuelna dešavanja
Uveo bih da uposlenici više komuniciraju s poznatim osobama kao i sa liderima drugih organizacija
Smatram da bi bilo korisno organizovati češće događaje poput CarShow-a, TalentShow-a i drugih IC aktivnosti koje bi omogućile članovima da se opuste, zabave i pokažu svoje talente.
Hvala na čitanju moje prijave.
Nesad Jahic