Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4809
Players nickname
Johny Scream
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 21, 2025
Time of violation
20:59
Proofs
https://streamable.com/vyjdd9

JohnyAmato

Player
Player
Lik se samo stvorio u midu nekako iako smo od pocetka sfere gledali main enter jer je jedino moguce odatle uci u mid, ako moze pov od pocetka sfere, hvala.

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 12
Id:59281 Da dostavi svoj POV sa eventa na kojem se vidi kako si ubio lice

Nikola Black

Server Administrator
Server Administrator
ROK 16h
ID:59281 da dostavi POV od pocetka eventa, na kojem se vidi kako ulazi u zonu

Pecko Jovanovski

Participant
Leader of unofficial org
ROK 16h
ID:59281 da dostavi POV od pocetka eventa, na kojem se vidi kako ulazi u zonu
Poslao sam pov od pocetka ( Watch Eto pov | Streamable ) nazalost nemam duzi pov jer cim sam usao poceo sam snimati radi se o f1 uradio sam f1 dok sam bio u midu da bi mogao uci u sferu i pomoci da winamo jer je u midu bolja pozicija

JohnyAmato

Player
Player
Nema sta stobom da raspravljam spored mene mislim da sam prekrsio samo P.DOG 1.18 pov je od pocetka nek admini odluce lep pozdrav decace
Bag abuse ti je to, plus ne snimas sve slojeve, ubacio si svoj random zvuk reva jer vidi se, puknes revom metak se cuje posle pola sekunde, navrnuo si muziku na max da se ne bi nesto culo slucajno

Pecko Jovanovski

Participant
Leader of unofficial org
Bag abuse ti je to, plus ne snimas sve slojeve, ubacio si svoj random zvuk reva jer vidi se, puknes revom metak se cuje posle pola sekunde, navrnuo si muziku na max da se ne bi nesto culo slucajno
Vec sam ti reko nema sta tebi da se objasnjavam pov je taj pocetak je taj jebiga greska je f1 naveo sam koje pravilo mislim da krsim poruka malo gore,dodjem sa posla da se opustim uz igru samo neko place nesto stojis afk sta ocekujes da ti poklonim neko cvece? Nek admin odluci i to je to nema potrebe da se nadovrzujemo na dalje mi

JohnyAmato

Player
Player
Vec sam ti reko nema sta tebi da se objasnjavam pov je taj pocetak je taj jebiga greska je f1 naveo sam koje pravilo mislim da krsim poruka malo gore,dodjem sa posla da se opustim uz igru samo neko place nesto stojis afk sta ocekujes da ti poklonim neko cvece? Nek admin odluci i to je to nema potrebe da se nadovrzujemo na dalje mi
Samo ti kazem dobices jer nemas pov i to je to, i imate cit svi

Status
Not open for further replies.
Top Bottom