Lik se samo stvorio u midu nekako iako smo od pocetka sfere gledali main enter jer je jedino moguce odatle uci u mid, ako moze pov od pocetka sfere, hvala.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Rekao sam od pocetka, jer zelim da vidim kako je dospeo u midNakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 12
Id:59281 Da dostavi svoj POV sa eventa na kojem se vidi kako si ubio lice
Pov od pocetka, kako si dospeo tu uopste![]()
Gde vidis sok?na povu se vidi kako radi pg pije sok i drogu u isto vreme
Ljubi te brat kakav PG na OOC event.na povu se vidi kako radi pg pije sok i drogu u isto vreme
100% nije editan sound![]()
Ubi sena povu se vidi kako radi pg pije sok i drogu u isto vreme
Ako ovo odbijete nema dalje buraz, vidi se kako ljudi pricaju gore na discordu a ne cuju se na povu... I na kraju ce biti odbijeno kao i uvek.![]()
Poslao sam pov od pocetka ( Watch Eto pov | Streamable ) nazalost nemam duzi pov jer cim sam usao poceo sam snimati radi se o f1 uradio sam f1 dok sam bio u midu da bi mogao uci u sferu i pomoci da winamo jer je u midu bolja pozicijaNakon pregleda dokaza odlucio sam sledece
ROK 16h
ID:59281 da dostavi POV od pocetka eventa, na kojem se vidi kako ulazi u zonu
HAHAHHAHAHA Ides na 30 dana, pozzPoslao sam pov od pocetka ( Watch Eto pov | Streamable ) nazalost nemam duzi pov jer cim sam usao poceo sam snimati radi se o f1 uradio sam f1 dok sam bio u midu da bi mogao uci u sferu i pomoci da winamo jer je u midu bolja pozicija
Nema sta stobom da raspravljam spored mene mislim da sam prekrsio samo P.DOG 1.18 pov je od pocetka nek admini odluce lep pozdrav decaceHAHAHHAHAHA Ides na 30 dana, pozz
Bag abuse ti je to, plus ne snimas sve slojeve, ubacio si svoj random zvuk reva jer vidi se, puknes revom metak se cuje posle pola sekunde, navrnuo si muziku na max da se ne bi nesto culo slucajnoNema sta stobom da raspravljam spored mene mislim da sam prekrsio samo P.DOG 1.18 pov je od pocetka nek admini odluce lep pozdrav decace
a pov moras imat od pocetka do kraja eventaNema sta stobom da raspravljam spored mene mislim da sam prekrsio samo P.DOG 1.18 pov je od pocetka nek admini odluce lep pozdrav decace
Vec sam ti reko nema sta tebi da se objasnjavam pov je taj pocetak je taj jebiga greska je f1 naveo sam koje pravilo mislim da krsim poruka malo gore,dodjem sa posla da se opustim uz igru samo neko place nesto stojis afk sta ocekujes da ti poklonim neko cvece? Nek admin odluci i to je to nema potrebe da se nadovrzujemo na dalje miBag abuse ti je to, plus ne snimas sve slojeve, ubacio si svoj random zvuk reva jer vidi se, puknes revom metak se cuje posle pola sekunde, navrnuo si muziku na max da se ne bi nesto culo slucajno
Samo ti kazem dobices jer nemas pov i to je to, i imate cit sviVec sam ti reko nema sta tebi da se objasnjavam pov je taj pocetak je taj jebiga greska je f1 naveo sam koje pravilo mislim da krsim poruka malo gore,dodjem sa posla da se opustim uz igru samo neko place nesto stojis afk sta ocekujes da ti poklonim neko cvece? Nek admin odluci i to je to nema potrebe da se nadovrzujemo na dalje mi