By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nemozes povuc zalbu za pov req a I usput do prodamnice da kupis rukr iskoristi kod kralj planine za popustPovlacim zalbu zao mi ga![]()
Sori bosskaznite offtopic
Covek je povukao zalbu a za pov req zalba to ne vazi kad je zatrazen pov tako da da se igras pod idem 48221 kazniNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtijevam da igrac (ID 48221) dostavi svoj POV od eventa
Imate rok 12 sati za dostavljanje trazenog POV-a
znam da si tomoviceva pudlica i da samo cekate da dobijem ban ,evo raduj seCovek je povukao zalbu a za pov req zalba to ne vazi kad je zatrazen pov tako da da se igras pod idem 48221 kazni
HAHAHHAHAHAHA ko je taj lik burazeru?znam da si tomoviceva pudlica i da samo cekate da dobijem ban ,evo raduj se
ma niko , uzivaj miHAHAHHAHAHAHA ko je taj lik burazeru?
Aj placi popke mali moj zbog igricuma niko , uzivaj mi
evo usrao sam se od plakanjaAj placi popke mali moj zbog igricu
za pov req se zalba moze povuci, za cheat ne moze zalba da se povuce, znam da oces decku da namestis ban al malo ti je propao taj plan.Covek je povukao zalbu a za pov req zalba to ne vazi kad je zatrazen pov tako da da se igras pod idem 48221 kazni
Ma ne buraz ne zelim ja nikom namestiti ban nego samo kazem da kolko ja znam ne moze da se povuce a I da ti znas kolko je ovaj mali namestio ljudima banza pov req se zalba moze povuci, za cheat ne moze zalba da se povuce, znam da oces decku da namestis ban al malo ti je propao taj plan.
djabe povlacis kad se takva zalba vise ne moze povuci pusti neka mali forum warrior ode na 30 dana voli i taj mali da kaci i treba ga poslati na 30 danazanima me kako odjednom budem hitan -120 dmg
ne moze se vise povuci kad je admin pregledoCovek je povukao zalbu a za pov req zalba to ne vazi kad je zatrazen pov tako da da se igras pod idem 48221 kazni