Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59834
Players nickname
Daniell Bull
Suspect ID
73885
Date of violation
Mar 22, 2025
Time of violation
14:40
Proofs
https://youtu.be/e2W51AIP7wE?si=magFiLsDXRfGG2ZS

Daniell Bull

Player
Player
Ja sam lider neformalne organizacije (familije) bulls i trenutno sam na raspustu i nisam kuci, ovo je dokaz kojeg mi je poslao moj zamenik. Kao sto vidite igrac uzima stvari iz auta bez dozvole vecih rankova. I zamolio bi vas jos da mi date role na forumu i bubici da sam leader neformalne posto sam prije dosta vremena kupio familiju sa neformalnom ali i dalje nisam dobio role (i ako sam napiso pod prijavu neformalne da sam posto novi leader). Hvala na citanju i prijatan dan draga adminsitracijo.

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavite POV krade
Ispravite naslov zalbe
Rok za sve 12h

bosch_Vrba

Player
Player
Ja sam lider neformalne organizacije (familije) bulls i trenutno sam na raspustu i nisam kuci, ovo je dokaz kojeg mi je poslao moj zamenik. Kao sto vidite igrac uzima stvari iz auta bez dozvole vecih rankova. I zamolio bi vas jos da mi date role na forumu i bubici da sam leader neformalne posto sam prije dosta vremena kupio familiju sa neformalnom ali i dalje nisam dobio role (i ako sam napiso pod prijavu neformalne da sam posto novi leader). Hvala na citanju i prijatan dan draga adminsitracijo.
samo snimi to

Status
Not open for further replies.
Top Bottom