Informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... Sahp
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: lizzard11.1
6. Vaše ingame ime: Limeni Zehricc
7. Vaš ID: 54160
Dodatne informacije
1. Lider za..... Sahp
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
- Iskustvo u organizacijama i vođenju timova
Kao neko ko je već imao priliku da bude deo različitih organizacija i timova, verujem da imam potrebne veštine i iskustvo za vođenje SHAP-a. Rad u organizacijama me naučio kako da se bavim različitim situacijama, organizujem timove i donosim važne odluke pod pritiskom. Smatram da bi moje sposobnosti u vođenju, kao i moj prethodni rad u sličnim organizacijama, bile od velike koristi za SAHP.
- Strast prema pomaganju drugima i doprinos zajednici
Uloga lidera u SAHP-u omogućava mi da doprinosim zajednici na način koji smatram izuzetno važnim. Uvek sam bio motivisan željom da pomažem ljudima i činim naš grad bezbednijim mestom. Kao lider, želeo bih da se pobrinem da svi naši članovi SAHP-a imaju odgovarajuće obuke, resurse i podršku kako bi efikasno pružali pomoć onima kojima je najpotrebnija, bilo da se radi o hitnim slučajevima ili svakodnevnim izazovima.
- Organizacija i unapređenje rada
Verujem da imam sposobnost da unapredim rad SAHP-a kroz bolju organizaciju i koordinaciju između svih članova. Moje iskustvo u upravljanju resursima, kao i sposobnost da analiziram i identifikujem potencijalne oblasti za poboljšanje, omogućiće mi da SAHP funkcioniše efikasnije i brže reaguje na potrebe zajednice. Kao lider, želim da stvorim radnu atmosferu u kojoj će svaki član imati priliku da pokaže svoje sposobnosti i doprinese što boljoj organizaciji.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Detaljno razrađen karakter i prošlost: Članovi organizacije treba da razviju dublje likove, sa specifičnim motivacijama, prošlošću i ponašanjem. Ovo može dodati realističnost i dubinu RP-u. Na primer, za likove u SAHP-u, može se razmisliti o njihovoj prošloj karijeri, ličnim iskustvima u borbi sa kriminalom ili motivima zbog kojih su se pridružili policiji. Fokus na komunikaciju i koordinaciju: U SAHP-u je važno da članovi organizacije efektivno komuniciraju i koordiniraju akcije. Planiranje operacija, upotreba radio komunikacija, kao i usklađivanje sa drugim organizacijama na serveru (kao što su FBI ili LSPD) može učiniti RP mnogo dinamičnijim i interesantnijim. Razviti običaje i standarde za komunikaciju unutar organizacije (kao što su kodirani izrazi, signalizacija za određene akcije, itd.) takođe može pomoći.
Rankovi:
1.Suspend 48h.
2.Suspend 24h.
3. Patrol Officer 1.
4.Patrol Officer 2.
5.Patrol Officer 3.
6.Inspector.
7.Captain Inspctor.
8. Swat Agent
9. Offi. Agent I
10. Offi. Agent II
11. Offi. Agent III
12. S.W.A.T Team Leader
13. Liutenat
14. Captain Station
15. Director of Depatment
16. Asisstent of State Sheriff
17. Deputy State Sheriff
18. State Sheriff
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Detaljno razrađen karakter i prošlost: Članovi organizacije treba da razviju dublje likove, sa specifičnim motivacijama, prošlošću i ponašanjem. Ovo može dodati realističnost i dubinu RP-u. Na primer, za likove u SAHP-u, može se razmisliti o njihovoj prošloj karijeri, ličnim iskustvima u borbi sa kriminalom ili motivima zbog kojih su se pridružili policiji. Fokus na komunikaciju i koordinaciju: U SAHP-u je važno da članovi organizacije efektivno komuniciraju i koordiniraju akcije. Planiranje operacija, upotreba radio komunikacija, kao i usklađivanje sa drugim organizacijama na serveru (kao što su FBI ili LSPD) može učiniti RP mnogo dinamičnijim i interesantnijim. Razviti običaje i standarde za komunikaciju unutar organizacije (kao što su kodirani izrazi, signalizacija za određene akcije, itd.) takođe može pomoći.
Rankovi:
1.Suspend 48h.
2.Suspend 24h.
3. Patrol Officer 1.
4.Patrol Officer 2.
5.Patrol Officer 3.
6.Inspector.
7.Captain Inspctor.
8. Swat Agent
9. Offi. Agent I
10. Offi. Agent II
11. Offi. Agent III