Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Krle_Zemunac

Player
Player
Postovani GrandRP administratori,
Zelim da se oglasim povodom mog prekrsaja 3.1 Zelim da vam se izvinim povodom mojih gresaka,Nazalost izgubio sam tempo
i nisam mogao da se iskontrolisem.Ovo mi je prvi ban na serveru...Molim vas za oprostaj i obecavam da se moje akcije vise nikad
nece ponoviti.Ja sam taj koji je postupio pogresno i time se izvinjavam administratoru Zoki_Rokii i igracu kojem sam naudio.Prvi mi
je ban na projektu i nadam se da mi ovaj put mozete progledati kroz prse i pustiti me da uzivam u vasem projektu GrandRP.Hvala!

Krle_Zemunac

Player
Player
Postovani GrandRP administratori,
Zelim da se oglasim povodom mog prekrsaja 3.1 Zelim da vam se izvinim povodom mojih gresaka,Nazalost izgubio sam tempo
i nisam mogao da se iskontrolisem.Ovo mi je prvi ban na serveru...Molim vas za oprostaj i obecavam da se moje akcije vise nikad
nece ponoviti.Ja sam taj koji je postupio pogresno i time se izvinjavam administratoru Zoki_Rokii i igracu kojem sam naudio.Prvi mi
je ban na projektu i nadam se da mi ovaj put mozete progledati kroz prse i pustiti me da uzivam u vasem projektu GrandRP.Hvala!
Izvinjavam se mislio sam napisati da mi pogledate kroz prste.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format zalbe

Status
Not open for further replies.
Top Bottom